La federació que tenim

Sí, ésta és la federació que volem en València, que diu en una notícia publicada en la web que per entrar en la Copa Campions del 2019, hi ha que pagar la quota el dia 15 d’octubre, però resulta que no diu ni la quantitat, ni el lloc on s’ha de fer l’ingrés, clar es pot deduir de l’any passat el que pot ser, però també es pot deduir que serà el mateix que l’any passat i no és aixina.

Menys mal que el dia 13 per la nit, es va publicar una circular per aclarir-ho un poc, i com ja hi haurà molta gent que ha pagat eixa quota (crec), es publiquen uns canvis en la circular.

Ara no és el moment de tractar els canvis mínims que s’han fet, el que es tracta ara, és de pagar i jo faré el que me done a mí la gana una vegada tinga els diners, si desitge fer uns canvis, els faré. Anem  a vore, no seria més lógic publicar la circular i desprès que es tinga temps per si es vol formar part del circuit???

I en el circuit sènior està publicada la circular, però en el circuit infantil, han passat 15 dies i encara no se sap res, però la gent ja ha pagat. Se van a fer els canvis també en este circuit???

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *