INTERCLUBS 2020

Una setmana desprès de disputar-se les promocions, des del Club Escacs Alberic oferim la nostra versió de la composició dels grups provisionals pel Torneig Interclubs 2020.

Nosaltres pensem que es deurien de publicar (per part de la FECV) esta composició dels grups provisionals pel següent torneig interclubs, donar un temps (un parell de mesos, per exemple) per confirmar als equips implicats que sí que van a disputar este torneig i un altre determini per abonar la fiança per equip. Sí, es deuria de pagar per equip inscrit, no per club, en la gran majoria d’esports que he mirat, també en els escacs, es paga per equip inscrit i en moltes federacions d’escacs, també es fa diferència per categories quan es paga la quota d’inscripció.

Per este torneig, està la novetat que un club pot tindre dos equips en la categoria de 1a Autonòmica, i el Club Escacs Alaquàs pot obtindre l’honor d’inscriure el seu nom com el primer club que ho aconsegueix. En 2a Autonòmica podrà estar el Camp de Morvedre en dos categories (si volen) i me queda per saber què farà el Club Escacs Ruy López d’Elda, que va renunciar a última hora jugar en la categoria de 1a Autonòmica i ara en l’altra categoria, no està clar com quedarà tot, espere que puguen jugar.

En els diferents grups, es poden vore de color roig els equips que han aconseguit l’ascens de categoria i en verd els equips que l’han perdut. Només he fet un canvi de grup al Benimodo, que passa al grup Sud perquè baixen els equips de Vila-real, Basilio i Alaquàs que estan més prop de la resta d’equips i per tant, a fer més quilòmetres al Benimodo, perquè es fa geogràficament la distribució dels grups, sense donar ninguna explicació més, ale, tu a gastar-te més diners en els viatges perquè sí, i jo en el grup nord faré uns quants i m’estalviaré tots eixos euros.

Si es diu categoria autonòmica, perquè no són els ascensos directes? o deixar-li que trie al campió de cada grup? o es fa un sorteig entre tots els equips de la província de València qui va a un grup i qui va a l’altre? o deixar a qui està ja en el grup i no es vol canviar? No, es fa geogràficament per fer gastar més euros en desplaçaments als mateixos i estalviar euros als mateixos.

Però estes coses són assumptes per una altra vegada i ara toca parlar de la posible composició dels grups pel 2020, que per poder gestionar correctament els equips, es deuria de publicar el més aviat posible per part de la federació, perquè els clubs puguen gestionar millor els preparatius pel proper torneig. No som un esport profesional i es pot entendre que circumstàncies d’última hora puguen canviar les previssions realitzades durant l’any, però no ens poden quedar sempre esperant a última hora per saber els grups provisionals, hi ha que tindre interés en presentar en temps el que es va a fer, perquè aixina la federació podrà gestionar-ho millor, si volem millorar els escacs, pense que qui ha de ser el primer en millorar son els jugadors per donar la paraula de compromís per un altre any, i no esperar fins última hora per decidir-ho. Clar, en este sentit, darrere van els clubs, que també deuen presentar els papers el més aviat posible per facilitar la gestió a la federació i si complim estes condicions, aleshores podrem apretar a la federació a millorar.

I así podeu vore la composició provisional del grups, NO OFICIAL.

2019_04_15_Grups_2020

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a INTERCLUBS 2020

  1. Retroenllaç: PER MILLORAR ELS ESCACS | Club d’escacs Alberic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *