PER MILLORAR ELS ESCACS

El Club Escacs Alberic es presenta per l’estament de clubs, per formar part de l’assemblea de la FECV.

Com a club que ens agrada jugar en equip i ajuntar-nos amb companys i amics, la competició que considerem més important és l’interclubs. Per això volem millores, a l’igual que en altres aspectes, però sobretot a l’interclubs, el torneig que més gent mou a la Comunitat Valenciana i que no té un reconeixement adequat per part dels dirigents actuals de la federació.

Per exemple, nosaltres hem publicat al nostre bloc la formació de grups per a l’interclubs següent. En el 2019 vam fer una quiniela (INTERCLUBS 2020 | Club d’escacs Alberic ). Com es pot imaginar, no és tan complicat fer una previsió de la pròxima temporada, i ajudar als clubs a planificar-se amb prou de temps per davant. En qualsevol esport, la previsió de la pròxima temporada no és tan curta com la nostra, tots els canvis es deuen informar en temps i correctament, per això, el C.E. ALBERIC, si ix elegit membre de l’Assemblea, es compromet a:

– Informar de la data i el lloc de celebració de les assemblees, així com a donar difusió de les propostes i temes a tractar (sense noms per no incomplir cap llei).

– Recavar propostes i opinions per a dur-les a les assemblees en nom de tots.

– Sotmetre a votació popular entre tots els federats (clubs i jugadors principalment) qualsevol canvi reglamentari o que afecte a les competicions si la seua importància ho mereix.

I sense més dilació, ací teniu els possibles integrants dels grups en categories autonòmiques, segons la reforma aprovada enguany.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *