VI OBERT INTERNACIONAL

Un altre any, el Club Escacs Alberic organitza este esdeveniment de partides rellamp, on  es té pensat retransmitir les 6 primeres taules del torneig, o les 5 primeres i una altra a designar.

En el nostre bloc en l’apartat d’actualitat estarà l’enllaç del torneig per comprobar les inscripcions i así adjunte el cartell i les bases.

També anem a penjar-les en la nostra pàgina web http://www.escacsalberic.com/tornejos.htm en l’apartat “Locals”.2018_06_30_VI_Obert_Cartell2018_06_30_VI_Obert_ Bases

Publicat dins de General | Envia un comentari

Crònica del torneig infantil de Sant Joan

Una nova edició del torneig infantil de la fira de sant joan en Alberic, organitzat pel Club Escacs Alberic, i esta vegada tornem al lloc on es feia durant molt de temps, en l’Avinguda La Glorieta, en el Parc que hi ha una explanada i tenim els arbres que ens fan ombra durant bona part del torneig, recorde que algun arbre ha desaparegut i per això ens pegava el sol.

El matí començava en els auguris de plutja, sempre núbol però no pareixia que anava a ploure, esperàvem que durara fins la finalització del torneig, i aixina va ser fins l’última ronda, que es va haver d’esperar un parell de minuts a que pararen les gotes i es va poder reanudar el torneig, entrega de premis i detalls correctes i desprès torna la plutja en un poc més de força, és el principal problema que hi ha quan es fa un torneig a l’aire lliure, el temps, i nosaltres tenim una afinitat a fer tornejos i plutja, jajajaja.

Bé, torneig infantil que no va defraudar en participació, menys que la edició passada però anem per dalt de 60 jugadors entre els dos tornejos. Sí, separem en dos tornejos per tal que els jugadors puguen disputar les partides contra uns rivals prou aproximats en edats, si la final es va a disputar separant per edats, hi ha que procurar que els tornejos siguen també per separat, encara que siguem un esport que la edat no importa per guanyar una partida, a la vista dels espectadors sí que ho veuen aixina.

En primer lloc, parlaré dels més menuts, en el torneig que enfrontava als sub10 i sub8, la guanyadora del torneig (sí Guanyadora, pareix que els nous temps també ens han aplegat al nostre torneig) va ser Anna Cebolla Ruiz, de Sueca, que desprès de guanyar les 5 primeres rondes, es va relaxar un poc i va perdre l’última ronda del torneig, i va propiciar que quedaren empatats a punts els quatre primers, el desempat va decidir la classificació final. En segon lloc va quedar Paris Francisco Ortega Herrera, del Club Ajedrez Yeclano i tercer classificat Sergi Parra Sanfélix, del Club Escacs Oliva, tots ells sub10.

Entre els més menuts, el millor classificat va ser Pol Cardete, de Benifaió, segon Hugo López de l’Alcudia i tercer Marcela Prada de Cullera.

I l’altre torneig es disputa entre jugadors experimentats en els escacs, no necessiten molta presentació perquè estan continuament jugant tornejos, i sempre és digne de menció el jugador que marca diferència en el nostre torneig, una altra volta es repeteix que guanya el torneig Sub10 i al següent any el Sub14, Samuel Tomas Parra (és Sub12) Campió del XXV Torneig Infantil de Sant Joan, també va guanyar l’any passat en el Sub10, enhorabona!!!

En segon lloc va quedar Nicolás Bellon de Vila-Real i tercer classificat Alonso De Pablo del Tabiya-Alcoi, que vaen ser els primers classificats Sub14. Com el Campió va guanyar totes les partides i el segon només va perdre contra el primer, la resta de classificats es quedaren prou apretats i qualsevol podia quedar per davant i estava clar que els sistemes de desempats decidirien la classificació final.

Entrega de premis als tres primers de cada categoria i desprès, una “mona d’Alberic” a tots els participants, molt típic del nostre poble i que portem ja repartint uns quants anys en els nostres tornejos.

Només queda agrair la participació a tots els jugadors i jugadores, i la col·laboració en fer un bon reportatge de fotos als nostres reporters del club. adjunte l’enllaç on es podran vore estes fotos.

https://photos.app.goo.gl/pfAG4o1SStEp7fuc9

Publicat dins de General | Envia un comentari

XXV Torneig Infantil Sant Joan rectificat

Desprès de repassar els dos documents del torneig, hi ha un parell d’errades que estan subsanades.

Dir que el dia del torneig és el dia 9 de juny.

2018_06_09_Cartell_Infantil

2018_06_09_XXV Torneig_Bases

Publicat dins de General | Envia un comentari

GRUPS INTERCLUBS 2019

Hola, hola, hola!!! Altra volta per así!!!!

Ja s’ha acabat el torneig interclubs i desprès de jugar-se la promoció per pujar a la màxima categoria, queden prou aclarits els grups (per nosaltres clar) segons la classificació final en el 2018, ara falta que passe novembre i vore com estan els capritxos d’alguns i ens tornen a canviar equips.

Per fer un poc la diferència en el PDF que he creat, els equips que estan en roig son els que han baixat de categoria i els de verd, els que han pujat, la resta es mantenen de categoria.

Divisió d’Honor pareix prou clara, pujen tres.

Primera Autonòmica Sud, pujen els dos d’Alacant i el Xeraco B, i se completa en l’Alzira segons criteri de la federació, que és geogràficament. Enguany no m’oblidaré del Silla, que està en este grup i no sé si reclamaran el lloc que li correspon en la primera autonòmica nord, si el criteri és per proximitat, clar.

En la Primera Autonòmica Nord pujen els dos del grup de segona nord i el Torrefiel, baixen el Camp de Morvedre i el Benimodo. Este equip estarà pendent si el Silla reclama el seu lloc, perquè geogràficament seria este equip el que canviaria de grup.

La Segona Autonòmica d’Alacant, cap problema, baixen dos de primera autonòmica i pujen tres de primera provincial.

I com sempre ens passa, apleguem als grups on els canvis d’última hora me fan errar la quiniela i no tinc el ple al quinze, ni tampoc el de catorze.

En el grup de Segona Autonòmica Nord, geogràficament parlant, pujarien Castell de Ribarroja, Castalia, Basilio B i Mislata D (que curiosamnet, torna a repetir el que va passar l’any passat en el Benimaclet) i cobrix la plaça que deixa el Mislata C” de segona autonòmica. I els equips que baixen de categoria son el Zugzwang i el Quart, que com en este grup ja hi havia un Quart B. el desplace al grup centre.

Grup de Segona Autonòmica Centre, baixen l’Alzira B i el Drac Negre i pujen de primera provincial el Massanassa-Escacs90 i el Xeraco C (???????). De què em sona este equip??? Serà un “dejavue”??? Ahhhh, no, que l’any passat va quedar segons classificat en la seua categoria i opció directa d’ascens, però no va pujar, i ara com ha quedat primer, supose que sí que pujarà. Aclarir un poc que l’any passat estava el conflicte del Xeraco B, que al estar en la mateixa categoria no podien estar en el mateix grup.

Bé, ha sigut més fàcil que l’any passat, serà que cada vegada tinc més pràctica en distribucions rares???

Per conèixer el resultat final hi haurà que esperar a la setmana anterior al començament del pròxim interclubs, entre el 6 i el 10 de gener de 2019, vaaaa, que ja està ahí!!!

2019_Grups_Interclubs

Publicat dins de General | Envia un comentari

Ronda 9 Interclubs 2018

Esta ronda prometia molt, i no ha defraudat. Enfrontaments directes entre equips que lluitavem pel mateix, i altres que l’enfrontament era molt desigual (a priori) per la diferència d’objetius.

Anem a per nosaltres, que està el bloc per això. Desplaçament a Montserrat, i per fi ens decidim a fer una altra ruta que ens marca el GPS com més ràpida, la eixida com casi totes les vegades, la hora que va dir el “capi” per eixir, molt ajustada, la penya no és puntual mai i sempre tenim a algú que arriba tard, esta vegada va ser Santi, que ja volia ser el protagonista del dia, tots teníem esperances amb ell, si torna a fer taules anirem al llibre dels récords.

Vesprada molt rara en quan a l’oratge, calor allí en el poble, però es mirava el cel i no pintava gens tranquil el viatge i damunt Santi que tardava prou, menys mal que no ens va arribar res, només un poc d’aigua quan estàvem allí, i la tropa és quan s’enrrecorda que hi ha que portar un paraigües, a bones hores es diu!!

Bé, ells com es juguen el descens, van a per totes i presenten molt bon equip, nosaltres, tenim que demostrar que estem per dalt i hi ha que guanyar. Pel que respecta a les partides, puc dir que vaig tindre una vesprada prou tranquila, desprès d’una hora i mitja (més o menys) de partida, el meu rival comet una imprecissió i perd material, això el va portar a pensar molt les seues jugades i me va donar temps a mirar a la resta, sobretot a Jose, que que en la apertura va perdre qualitat i no pintava gens bé eixa partida.

Passa el temps i continuen les partides igualades, Eloy s’ha lluit en la obertura i està més liat que ningú, Jose continua canviant peces i només queda torre i alfil del rival pels dos alfils d’ell, i alguns peons pel tauler. Àngels porta la iniciativa i Ximo, de moment no perd res.

No hi ha que allargar-ho molt, el meu rival es va quedar en torre i dos peons per alfil, molta diferència, però tenia un bon atac, que una vegada realitzats els canvis de peces, va ser tot molt tranquil per mi. I ara toca mirar les altres partides, bé, no, vaig anar a analitzar un poc la partida i en eixe moment Ximo va aprofitar per fer taules, igual que Àngels, i “l’atracaor” Jose li va guanyar la torre neta al rival, xé tios!! un moment que no estic mirant les partides i passa de tot.

Sergi té un atac molt fort al destrossat enroc del rival, però té apurs de temps i ja sabem què vol dir això, que no és de fiar perquè se sol liar i pifiar-la. Jose remata la partida i guanya, ja tenim els quatre punts i la partida d’Eloy és taules, encara que tinga una peça de més, la advertència del capità del moment no té efectes en el nostre jugador i apura fins el final les seues opcions i taules, 4,5 i l’encontre ja és nostre. I l’única partida que no vaig seguir molt, va ser la de Vicent, perquè jo la vaig vore prou igualada en un primer moment, però al final el punt va caure del nostre costat.

I no, no me he oblidat de la nostra “estrella”, Santi, que estava apunt d’entrar en el llibre Guinnes i no va poder ser, va perdre, no millor dit, va donar un peó no sé perquè (per molt que ell puga dir que tenia atac) i no content en això, va i en dona un altre, i el tio diu que van ser entregats. Pot ser que pensara que al portar 6 partides seguides fent taules, podria fer el que fora, perquè al final faria taules, i no no va ser aixina, va perdre i va posar final a una ratxa de rècord.

Guanyàrem 5,5 a 2,5 al Montserrat, i la resta d’encontres on hi havia tanta diferència, també es vaen resoldre a favor de l’equip que està per dalt, Torrefiel va guanyar al Fianchetto, el CIM a l’EVA-Manises. Un empat esperat entre el Xàtiva i el Silla, i la victòria del Recreatibos Saetabis davant el Xest, deixa la classificació més o menys igual. I l’últim encontre a comentar, és el del Xeraco contra l’Alaquàs, dos equips que estan per dalt i opcions a pujar de categoria, i l’equip visitant es presenta en 6 jugadors a l’encontre. Este Xeraco té a la mare de deu i tots els sants de cara en este torneig, és la tercera vegada que juga contra un equip amb menys jugadors i les altres dos vegades, el resultat va ser d’empat a 4 punts, però gràcies a la nova normativa de llevar mig punt, va guanyar els dos encontres fent 4 punts.

Excelent torneig el que estan fent els nostres jugadors i a seguir en les dos rondes que queden per quedar el millor posible.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Huitena ronda interclubs

Ja portem molt jugat en esta edició d’este torneig interclubs i la classificació no està tan clara com altres anys, que jo puga recordar, cap any en 2a Autonòmica Centre ens ha passat la igualtat que hi ha en els llocs.

Primer parlar del Club Escacs Alberic, que no va poder ser aguantar sense perdre i va ser la nostra primera derrota del torneig, davant el Torrefiel. La vesprada va ser prou llarga, i es va haver d’arribar al final de moltes partides i el temps, per clarificar molts resultats. Ens posàrem per davant amb la victòria de Ximo, però va ser l’única alegria de la vesprada. Deixàrem passar prou de temps i finalment, empat en taula 3, seguit de la taula 4 i Eloy no va poder traure profit del seu peó d’avantatge, un altre empat.

I ens quedàrem en això, la resta de partides, tal i com finalitzàvem, només pujava el marcador del Torrefiel. Teníem en la ment mantindre l’equip i està aconseguit, ara cal millorar la nostra posició en la classificació final, tot el que siga sumar, ens vindrà de categoria i sense pressió de ninguna classe.

Desprès d’esta derrota, de ser segons hem passat al cinqué lloc, empatats en el quart i un punt menys que tercer i segon classificat, el CIM està dos punts més que el segon, al capdavant de la classificació. Però en els llocs per lluitar pel descens, no està gens clar l’equip que té les pitjors opcions, Montserrat i Xest estan en 4 punts en el final, i en un punt més hi ha quatre equips, un total de 6 equips implicats en el descens fa que cada encontre siga com una final. Només l’equip de Silla està un poc lluny d’esta lluita, per no es pot relaxar molt perquè si perd un parell d’encontres, es pot trobar en tota esta baralla.

Normalment, a estes altures de competició, hi ha algun equip que està clar que baixa de categoria, i un altre que també les té casi totes, i per dalt, un parell d’equips destacats i algun que altre “xafant-los els talons”. Per dalt, encara que el CIM puga quedar campió de la categoria, cal recordar que no podrà putjar, per tant, els quatre equips que van per darrere estan jugant-se els dos llocs d’ascens.

No cal repassar tots els encontres que queden, només dir que en la següent ronda, El Xest – Recreatibos Saetabis serà decissiu pels dos en el tema del descens i el Xeraco – Alaquàs, igual, però per dalt. La resta d’encontres, no van a ser ningun passeig, perquè els enfrontaments seran entre equips que lluiten per no baixar, i equips que volen putjar de categoria, i segons ha passat en este Interclubs, no hi ha res venut, tot pot passar. I l’únic encontre que es lliura un poc d’esta pressió, és per Escacs Xàtiva – Silla, però este últim ja he dit que si no puntua es pot clavar en tot el lio.

Publicat dins de General | Envia un comentari

A gos flac, tot són puces

Aquest interclubs 2018 s’ha presentat amb algunes novetats, la més important, que els equips que alineen menys jugadors dels reglamentaris en algun encontre, se’ls restarà 0’5 punts per absència del resultat del matx.

Recordem que al País Valencià juguem a 8 taulers (4 en categories de promoció) i el mínim per poder jugar és 6 (3 en les de promoció). Per tant, estem parlant de que quan un equip es presente amb 7, se li restarà 0’5 punts. Si es presenta amb 6, serà 1 punt el restat.

Açò pot provocar situacions tan estranyes com empats a 3’5 o, fins i tot, si els 2 equips presentaren 6, un empat a 2. Exagerem? Jutgen els lectors:

Aquest encontre està publicat així a la web oficial. És el grup “Primera Provincial Alicante”

http://chess-results.com/tnr324957.aspx?lan=2&art=3&rd=2&turdet=YES&flag=30&wi=984

Bé, doncs començada la competició, encara hi ha equips i jugadors que no tenen clara la norma. Fins i tot es va realitzar una enquesta a Ajedrezvalenciano on va guanyar clarament la gent contrària a aquesta novetat. Nosaltres també estem en contra i anem a explicar el perquè:

En primer lloc, considerem que és una norma que perjudica els aficionats que sols volen jugar “la partideta”, però més encara els de clubs menuts o pobles xicotets que no tenen opció a ser molts a l’ordre de força. Si ja és prou incòmode començar perdent 1-0, si damunt et resten mig punt, al final la gent no voldrà jugar i perdrem clubs i jugadors…

A més, no coneguem cap esport on et resten puntuació per no presentar un jugador, menys encara en categories d’aficionats. Al futbol, per exemple, pots començar jugant amb 10 (mínim 7, marca el reglament) i no et resten un gol, si de cas, hi ha sanció econòmica.

Tampoc entenem açò en què millora la competició, és a dir, existia algun cas o equip que es beneficiara de jugar amb 7? Enguany cap equip jugarà amb 6 ó 7? (de moment a les 3 primeres rondes hi han ja entre 5 i 10 incompareixences). Algú ha presentat una queixa o proposta al respecte? Per què no s’ha comunicat als clubs per a poder presentar esmenes? Resulta curiós que la confecció dels grups i del calendari es publiquen de manera provisional per si trobem alguna errada, però després coses tan importants com els ordres de força o aquesta modificació del RGC es publiquen “amb nocturnitat i alevosia”… què es pretén?

Si fins i tot clubs “grans” amb molts jugadors es mostren en contra!

Per últim, suposem que aquesta nova mesura serà un compromís electoral del president que, ja que enguany hi ha eleccions, vol complir el seu programa. Haveu consultat el programa que va presentar fa 4 anys?

Serà que no va presentar res i encara així la gent el va votar… doncs ale, ja sabeu enguany el que cal fer: tots queixant-se d’alguna cosa però quan arriben davant l’urna: a votar al mateix!!!

Tenim el que ens mereixem.

PS: En l’esport, més encara en un esport minoritari i majoritàriament aficionat, s’ha de puntuar/guanyar per mèrits propis, no per demèrits del rival.

Quantes voltes hem criticat allò de “voler guanyar als despatxos el que s’ha perdut al tauler”. Està clar que ha d’haver normes per regular la competició, però les normes han de protegir a qui vol jugar i fer esport. Amb aquesta norma sols es perjudica a qui per motius puntuals no pot completar equip, sense aportar cap benefici a la pràctica de l’esport.

Açò va a ajudar a fer més popular el nostre esport?

Ens va a aportar més patrocinadors?

Eixirem als diaris? (Bé, açò pot ser sí, però no per coses bones…)

Publicat dins de General | Envia un comentari

3a Ronda Interclubs

Una nova ronda disputada i una nova victòria del nostre equip, ara davant el Recreatibos Saetabis de Xàtiva per 2 a 6.

Viatge prou curt per a mí, que ja anava sent hora, i s’aplega prou prompte a la sala de joc, molt bé, no passa moltes vegades, però a vore si anem acostumbrant-mos a això.

Davant tenim a uns rivals que tenen també a un segon equip jugant també en la sala, molt bon ambient d’escacs per gaudir en una vesprada. Prompte comencen a decantar-se algunes partides, perquè quan puc alçar-me de la meua partida, Sergi té un magnífic atac contra el seu rival, múltiples amenaces i el rei contrari en el mig del tauler sense molta protecció, això fa que en unes poques jugades més guanya la seua partida.

El següent en acabar, ha sigut Paco (i per fí ha aconseguit moure les peces de la primera fila), partida prou tranquila la que ha tingut (segons el seu anàlisis) i ja portem 2 a 0. Però sense fer-se de pregar molt, el meu rival deixa el seu rei al mig del tauler i tinc moltes amenaces, que provoquen l’errada del meu rival  i perd peça, en un parell de jugades més abandona. Bé, 3 a 0 i me diuen que Santi taules (Santi taules?????), el “number one” dels análisis no ha pogut guanyar??? s’escapa perquè encara no he vist la seua partida i hauré de conformar-me en la seua versió, que se la podeu imaginar quina és.

I ara bé el més difícil, sentenciar l’encontre, perquè només està un poc més clara la partida d’Alfonso, la resta igualades. Tampoc és que he mirat molt, i en unes jugades Vicente apreta al rival deixant-li una torre mal situada i per tal d’aguantar un poc el rival, es deixa un vot de cavall o li se queda amenaçada la dama i les dos torres, imposible de defendreu tot, 4,5 a 0,5, la victòria està en la butxaca.

I tenim el millor pel final, Alfonso no es complica la vida i el seu avantatge és suficient per fer taules, Jose és l’últim en acabar en un final d’alfils de diferent color i molts peons lligats situats en color contrari.

Sí, tal i com he dit, el millor pel final, no ha sigut l’última en acabar, però és magnífic vore el joc del nostre jugador en els finals de peons, hui també en un parell de torres. Ximo per molt que diga, pareix sentenciat a jugar estos finals i cada vegada els juga millor.

Publicat dins de General | Envia un comentari

GRUPS INTERCLUBS

Bé, ja tenim els grups presentats i el calendari de l’interclubs també aclarit, algú sabrà els canvis que s’han fet, jo no puc només que divagar. Recorde que altres vegades hi havia un escrit afegit on es deia el perquè dels canvis.

Només finalitzar l’interclubs del 2017, vaig presentar una idea de com anàven a ser els grups pel 2018, i de moment, Divisió d’Honor vaig encertar tots els equips.

La primera autonòmica, on el club Gambito es fusionava en el Benimaclet (m’ha fotut la quiniela), per tant, hi havia un lloc vuit en la primera nord, que ha sigut ocupat per El Ocho, però perquè s’ha canviat el Sueca que estava en el grup sud per l’Alzira???

En segona sud, el club Aspe ha dit que no (perquè?? no heu sé) i han repescat a Enric Valor B, la resta encertats.

En el centre, ha renunciat el Xeraco C, perquè tenia l’equip B en segona categoria i no ha fet igual que el Benimaclet i l’EVA-Manises, que tenen dos equips en la segona autonòmica en diferents grups. I s’ha repescat al Xest.

En el grup nord, com El Ocho ha pujat a primera autonòmica, s’ha tingut que repescar a un equip, el Burjassot B, i el Benimaclet C ha ocupat el lloc del Xest (que va al centre).

Es diu des de federació que s’organitzen els grups per geografia, molt bé, i perquè va aparèixer el Mislata C en la segona autonòmica centre en l’esborrany dels grups i dies desprès es canvia pel Xest al grup nord, no sé si el google maps estarà mal, però jo veig més lluny Xest que el Mislata pel grup centre. O hauran fet el canvi per quadrar els grups que jo vaig pronosticar??? Seria tot un detall de la federació.

Es pot dir que en un 90% (més o menys) vaig encertar, per tant, crec que es podria fer tots els anys publicar els grups provisionals desprès de finalitzar l’interclubs i que es puga organitzar la temporada següent millor.

Ara dic jo, a estos equips que han renunciat, els apliquen alguna sanció???

Una palmadeta a l’esquena i prou???

Me pagues un café en el bar i tot arreglat???

Tota la faena que haurà fet algú en federació per quadrar els grups, la paguem entre tots i estos debades heu tenen???

Publicat dins de General | Envia un comentari

XVé TORNEIG SOCIAL

Una nova edició del nostre torneig es va disputar el passat dissabte en la casa de la cultura. Uns quants atrevits jugadors del club, ens enfrontàrem en un torneig que està molt arrelat en el nostre club, si bé, abans es disputava en partides lentes, hui en dia, per qüestions d’agendes, només pot ser d’una vesprada, però es disputa en les mateixes ganes de sempre.

Primera ronda sense sorpreses en els resultats, perquè la victòria de Ximo davant Santi, que necessita més de dos hores per poder traure una bona partida, entra dins del normal que s’esperava.

En la segona ronda, el plat fort del torneig, l’enfrontament entre els dos jugadors en més forma del torneig, podia decantar ser el Campió molt prompte en favor d’un d’ells, Alfonso en blanques i Javi en negres. Com és normal, les primers jugades no hi ha res en clar, però en el mig joc, la concentració d’Alfonso no era la ideal pel torneig i en un peó que va perdre, va ser clau per la partida, el seu intent de millorar la posició va ser pitjor i Javi aumenta el seu avantatge, deixant clara la seua victòria davant el rival en més en forma del torneig. En una altra partida, Santi se lia contra Jose i perd peça, però el nostre valor de la pedrera, encara es lia més i no acaba de rematar la faena(això que diguem moltes vegades- no sabeu guanyar partides guanydes-, es va cumplir), li deixa salvar un poc els mobles i empaten la seua partida.

Tercera ronda i al capdavant de la classificació estan Ximo i Javi, que ara tenen dos durs rivals, com es va demostrar. Jose li guanya a Ximo, i Santi té la partida molt igualada contra Javi, però quan queda poc de temps per pensar, es nota que no està entrenat del tot i es deixa un doble de Rei i Dama.

Següent ronda i Javi(el narraor) per davant, que se la juga contra el matagegants del torneig, Jose, però se li va acabar prompte la inspiració, desprès d’uns canvis de moltes peces en el centre del tauler, es va quedar un peó en la sisena casella que va ser molt determinant en la partida. I dels perseguidors, Ximo torna a perdre una altra partida i té mínimes opcions de guanyar.

En la cinquena ronda, Ximo intenta que el narraor no guanye fàcil el torneig, però el que guanya fàcil és la partida i li planta un enroc llarg a Ximo (porta 0-0-0).

Serà per esta lliçó, o no sé perquè, però l’orgull de Ximo es va resentir un poc, i ho va pagar Alfonso en la següent partida, esta derrota i la victòria de Javi, li donà matemàticament el torneig, gràcies Ximo, jajajaja.

Última ronda i només quedava per decidir qui estaria en el segon i tercer lloc del torneig. Com la classificació està molt igualada entre quatre jugadors, els enfrontaments entre Sergi i Jose, i Alfonso i Santi diran qui es queda al costat de Javi en la foto (o no). Com jo estava a la meua, no puc dir molt de les partides, si algú dels implicats vol afegir més coses, que faja ell la crònica, jo només diré que Alfonso va guanyar a Santi i es queda segon classificat del torneig, mentres que Jose recupera la seua força i tomba a Sergi, per ocupar el tercer lloc, magnífic torneig del nostre jugador que demostrà estar més entrenat que molts oponents.

Enhorabona a tots els participants del torneig, i en el sopar de desprès, que també es va gaudir de les errades que es vaen fer durant les partides, però això ja és un altre tema, si algú té ganes que ho diga en una altra crònica.

http://www.chess-results.com/tnr319656.aspx?lan=2&art=1&wi=821

Publicat dins de General | Envia un comentari