Ronda 9 Interclubs 2018

Esta ronda prometia molt, i no ha defraudat. Enfrontaments directes entre equips que lluitavem pel mateix, i altres que l’enfrontament era molt desigual (a priori) per la diferència d’objetius.

Anem a per nosaltres, que està el bloc per això. Desplaçament a Montserrat, i per fi ens decidim a fer una altra ruta que ens marca el GPS com més ràpida, la eixida com casi totes les vegades, la hora que va dir el “capi” per eixir, molt ajustada, la penya no és puntual mai i sempre tenim a algú que arriba tard, esta vegada va ser Santi, que ja volia ser el protagonista del dia, tots teníem esperances amb ell, si torna a fer taules anirem al llibre dels récords.

Vesprada molt rara en quan a l’oratge, calor allí en el poble, però es mirava el cel i no pintava gens tranquil el viatge i damunt Santi que tardava prou, menys mal que no ens va arribar res, només un poc d’aigua quan estàvem allí, i la tropa és quan s’enrrecorda que hi ha que portar un paraigües, a bones hores es diu!!

Bé, ells com es juguen el descens, van a per totes i presenten molt bon equip, nosaltres, tenim que demostrar que estem per dalt i hi ha que guanyar. Pel que respecta a les partides, puc dir que vaig tindre una vesprada prou tranquila, desprès d’una hora i mitja (més o menys) de partida, el meu rival comet una imprecissió i perd material, això el va portar a pensar molt les seues jugades i me va donar temps a mirar a la resta, sobretot a Jose, que que en la apertura va perdre qualitat i no pintava gens bé eixa partida.

Passa el temps i continuen les partides igualades, Eloy s’ha lluit en la obertura i està més liat que ningú, Jose continua canviant peces i només queda torre i alfil del rival pels dos alfils d’ell, i alguns peons pel tauler. Àngels porta la iniciativa i Ximo, de moment no perd res.

No hi ha que allargar-ho molt, el meu rival es va quedar en torre i dos peons per alfil, molta diferència, però tenia un bon atac, que una vegada realitzats els canvis de peces, va ser tot molt tranquil per mi. I ara toca mirar les altres partides, bé, no, vaig anar a analitzar un poc la partida i en eixe moment Ximo va aprofitar per fer taules, igual que Àngels, i “l’atracaor” Jose li va guanyar la torre neta al rival, xé tios!! un moment que no estic mirant les partides i passa de tot.

Sergi té un atac molt fort al destrossat enroc del rival, però té apurs de temps i ja sabem què vol dir això, que no és de fiar perquè se sol liar i pifiar-la. Jose remata la partida i guanya, ja tenim els quatre punts i la partida d’Eloy és taules, encara que tinga una peça de més, la advertència del capità del moment no té efectes en el nostre jugador i apura fins el final les seues opcions i taules, 4,5 i l’encontre ja és nostre. I l’única partida que no vaig seguir molt, va ser la de Vicent, perquè jo la vaig vore prou igualada en un primer moment, però al final el punt va caure del nostre costat.

I no, no me he oblidat de la nostra “estrella”, Santi, que estava apunt d’entrar en el llibre Guinnes i no va poder ser, va perdre, no millor dit, va donar un peó no sé perquè (per molt que ell puga dir que tenia atac) i no content en això, va i en dona un altre, i el tio diu que van ser entregats. Pot ser que pensara que al portar 6 partides seguides fent taules, podria fer el que fora, perquè al final faria taules, i no no va ser aixina, va perdre i va posar final a una ratxa de rècord.

Guanyàrem 5,5 a 2,5 al Montserrat, i la resta d’encontres on hi havia tanta diferència, també es vaen resoldre a favor de l’equip que està per dalt, Torrefiel va guanyar al Fianchetto, el CIM a l’EVA-Manises. Un empat esperat entre el Xàtiva i el Silla, i la victòria del Recreatibos Saetabis davant el Xest, deixa la classificació més o menys igual. I l’últim encontre a comentar, és el del Xeraco contra l’Alaquàs, dos equips que estan per dalt i opcions a pujar de categoria, i l’equip visitant es presenta en 6 jugadors a l’encontre. Este Xeraco té a la mare de deu i tots els sants de cara en este torneig, és la tercera vegada que juga contra un equip amb menys jugadors i les altres dos vegades, el resultat va ser d’empat a 4 punts, però gràcies a la nova normativa de llevar mig punt, va guanyar els dos encontres fent 4 punts.

Excelent torneig el que estan fent els nostres jugadors i a seguir en les dos rondes que queden per quedar el millor posible.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Huitena ronda interclubs

Ja portem molt jugat en esta edició d’este torneig interclubs i la classificació no està tan clara com altres anys, que jo puga recordar, cap any en 2a Autonòmica Centre ens ha passat la igualtat que hi ha en els llocs.

Primer parlar del Club Escacs Alberic, que no va poder ser aguantar sense perdre i va ser la nostra primera derrota del torneig, davant el Torrefiel. La vesprada va ser prou llarga, i es va haver d’arribar al final de moltes partides i el temps, per clarificar molts resultats. Ens posàrem per davant amb la victòria de Ximo, però va ser l’única alegria de la vesprada. Deixàrem passar prou de temps i finalment, empat en taula 3, seguit de la taula 4 i Eloy no va poder traure profit del seu peó d’avantatge, un altre empat.

I ens quedàrem en això, la resta de partides, tal i com finalitzàvem, només pujava el marcador del Torrefiel. Teníem en la ment mantindre l’equip i està aconseguit, ara cal millorar la nostra posició en la classificació final, tot el que siga sumar, ens vindrà de categoria i sense pressió de ninguna classe.

Desprès d’esta derrota, de ser segons hem passat al cinqué lloc, empatats en el quart i un punt menys que tercer i segon classificat, el CIM està dos punts més que el segon, al capdavant de la classificació. Però en els llocs per lluitar pel descens, no està gens clar l’equip que té les pitjors opcions, Montserrat i Xest estan en 4 punts en el final, i en un punt més hi ha quatre equips, un total de 6 equips implicats en el descens fa que cada encontre siga com una final. Només l’equip de Silla està un poc lluny d’esta lluita, per no es pot relaxar molt perquè si perd un parell d’encontres, es pot trobar en tota esta baralla.

Normalment, a estes altures de competició, hi ha algun equip que està clar que baixa de categoria, i un altre que també les té casi totes, i per dalt, un parell d’equips destacats i algun que altre “xafant-los els talons”. Per dalt, encara que el CIM puga quedar campió de la categoria, cal recordar que no podrà putjar, per tant, els quatre equips que van per darrere estan jugant-se els dos llocs d’ascens.

No cal repassar tots els encontres que queden, només dir que en la següent ronda, El Xest – Recreatibos Saetabis serà decissiu pels dos en el tema del descens i el Xeraco – Alaquàs, igual, però per dalt. La resta d’encontres, no van a ser ningun passeig, perquè els enfrontaments seran entre equips que lluiten per no baixar, i equips que volen putjar de categoria, i segons ha passat en este Interclubs, no hi ha res venut, tot pot passar. I l’únic encontre que es lliura un poc d’esta pressió, és per Escacs Xàtiva – Silla, però este últim ja he dit que si no puntua es pot clavar en tot el lio.

Publicat dins de General | Envia un comentari

A gos flac, tot són puces

Aquest interclubs 2018 s’ha presentat amb algunes novetats, la més important, que els equips que alineen menys jugadors dels reglamentaris en algun encontre, se’ls restarà 0’5 punts per absència del resultat del matx.

Recordem que al País Valencià juguem a 8 taulers (4 en categories de promoció) i el mínim per poder jugar és 6 (3 en les de promoció). Per tant, estem parlant de que quan un equip es presente amb 7, se li restarà 0’5 punts. Si es presenta amb 6, serà 1 punt el restat.

Açò pot provocar situacions tan estranyes com empats a 3’5 o, fins i tot, si els 2 equips presentaren 6, un empat a 2. Exagerem? Jutgen els lectors:

Aquest encontre està publicat així a la web oficial. És el grup “Primera Provincial Alicante”

http://chess-results.com/tnr324957.aspx?lan=2&art=3&rd=2&turdet=YES&flag=30&wi=984

Bé, doncs començada la competició, encara hi ha equips i jugadors que no tenen clara la norma. Fins i tot es va realitzar una enquesta a Ajedrezvalenciano on va guanyar clarament la gent contrària a aquesta novetat. Nosaltres també estem en contra i anem a explicar el perquè:

En primer lloc, considerem que és una norma que perjudica els aficionats que sols volen jugar “la partideta”, però més encara els de clubs menuts o pobles xicotets que no tenen opció a ser molts a l’ordre de força. Si ja és prou incòmode començar perdent 1-0, si damunt et resten mig punt, al final la gent no voldrà jugar i perdrem clubs i jugadors…

A més, no coneguem cap esport on et resten puntuació per no presentar un jugador, menys encara en categories d’aficionats. Al futbol, per exemple, pots començar jugant amb 10 (mínim 7, marca el reglament) i no et resten un gol, si de cas, hi ha sanció econòmica.

Tampoc entenem açò en què millora la competició, és a dir, existia algun cas o equip que es beneficiara de jugar amb 7? Enguany cap equip jugarà amb 6 ó 7? (de moment a les 3 primeres rondes hi han ja entre 5 i 10 incompareixences). Algú ha presentat una queixa o proposta al respecte? Per què no s’ha comunicat als clubs per a poder presentar esmenes? Resulta curiós que la confecció dels grups i del calendari es publiquen de manera provisional per si trobem alguna errada, però després coses tan importants com els ordres de força o aquesta modificació del RGC es publiquen “amb nocturnitat i alevosia”… què es pretén?

Si fins i tot clubs “grans” amb molts jugadors es mostren en contra!

Per últim, suposem que aquesta nova mesura serà un compromís electoral del president que, ja que enguany hi ha eleccions, vol complir el seu programa. Haveu consultat el programa que va presentar fa 4 anys?

Serà que no va presentar res i encara així la gent el va votar… doncs ale, ja sabeu enguany el que cal fer: tots queixant-se d’alguna cosa però quan arriben davant l’urna: a votar al mateix!!!

Tenim el que ens mereixem.

PS: En l’esport, més encara en un esport minoritari i majoritàriament aficionat, s’ha de puntuar/guanyar per mèrits propis, no per demèrits del rival.

Quantes voltes hem criticat allò de “voler guanyar als despatxos el que s’ha perdut al tauler”. Està clar que ha d’haver normes per regular la competició, però les normes han de protegir a qui vol jugar i fer esport. Amb aquesta norma sols es perjudica a qui per motius puntuals no pot completar equip, sense aportar cap benefici a la pràctica de l’esport.

Açò va a ajudar a fer més popular el nostre esport?

Ens va a aportar més patrocinadors?

Eixirem als diaris? (Bé, açò pot ser sí, però no per coses bones…)

Publicat dins de General | Envia un comentari

3a Ronda Interclubs

Una nova ronda disputada i una nova victòria del nostre equip, ara davant el Recreatibos Saetabis de Xàtiva per 2 a 6.

Viatge prou curt per a mí, que ja anava sent hora, i s’aplega prou prompte a la sala de joc, molt bé, no passa moltes vegades, però a vore si anem acostumbrant-mos a això.

Davant tenim a uns rivals que tenen també a un segon equip jugant també en la sala, molt bon ambient d’escacs per gaudir en una vesprada. Prompte comencen a decantar-se algunes partides, perquè quan puc alçar-me de la meua partida, Sergi té un magnífic atac contra el seu rival, múltiples amenaces i el rei contrari en el mig del tauler sense molta protecció, això fa que en unes poques jugades més guanya la seua partida.

El següent en acabar, ha sigut Paco (i per fí ha aconseguit moure les peces de la primera fila), partida prou tranquila la que ha tingut (segons el seu anàlisis) i ja portem 2 a 0. Però sense fer-se de pregar molt, el meu rival deixa el seu rei al mig del tauler i tinc moltes amenaces, que provoquen l’errada del meu rival  i perd peça, en un parell de jugades més abandona. Bé, 3 a 0 i me diuen que Santi taules (Santi taules?????), el “number one” dels análisis no ha pogut guanyar??? s’escapa perquè encara no he vist la seua partida i hauré de conformar-me en la seua versió, que se la podeu imaginar quina és.

I ara bé el més difícil, sentenciar l’encontre, perquè només està un poc més clara la partida d’Alfonso, la resta igualades. Tampoc és que he mirat molt, i en unes jugades Vicente apreta al rival deixant-li una torre mal situada i per tal d’aguantar un poc el rival, es deixa un vot de cavall o li se queda amenaçada la dama i les dos torres, imposible de defendreu tot, 4,5 a 0,5, la victòria està en la butxaca.

I tenim el millor pel final, Alfonso no es complica la vida i el seu avantatge és suficient per fer taules, Jose és l’últim en acabar en un final d’alfils de diferent color i molts peons lligats situats en color contrari.

Sí, tal i com he dit, el millor pel final, no ha sigut l’última en acabar, però és magnífic vore el joc del nostre jugador en els finals de peons, hui també en un parell de torres. Ximo per molt que diga, pareix sentenciat a jugar estos finals i cada vegada els juga millor.

Publicat dins de General | Envia un comentari

GRUPS INTERCLUBS

Bé, ja tenim els grups presentats i el calendari de l’interclubs també aclarit, algú sabrà els canvis que s’han fet, jo no puc només que divagar. Recorde que altres vegades hi havia un escrit afegit on es deia el perquè dels canvis.

Només finalitzar l’interclubs del 2017, vaig presentar una idea de com anàven a ser els grups pel 2018, i de moment, Divisió d’Honor vaig encertar tots els equips.

La primera autonòmica, on el club Gambito es fusionava en el Benimaclet (m’ha fotut la quiniela), per tant, hi havia un lloc vuit en la primera nord, que ha sigut ocupat per El Ocho, però perquè s’ha canviat el Sueca que estava en el grup sud per l’Alzira???

En segona sud, el club Aspe ha dit que no (perquè?? no heu sé) i han repescat a Enric Valor B, la resta encertats.

En el centre, ha renunciat el Xeraco C, perquè tenia l’equip B en segona categoria i no ha fet igual que el Benimaclet i l’EVA-Manises, que tenen dos equips en la segona autonòmica en diferents grups. I s’ha repescat al Xest.

En el grup nord, com El Ocho ha pujat a primera autonòmica, s’ha tingut que repescar a un equip, el Burjassot B, i el Benimaclet C ha ocupat el lloc del Xest (que va al centre).

Es diu des de federació que s’organitzen els grups per geografia, molt bé, i perquè va aparèixer el Mislata C en la segona autonòmica centre en l’esborrany dels grups i dies desprès es canvia pel Xest al grup nord, no sé si el google maps estarà mal, però jo veig més lluny Xest que el Mislata pel grup centre. O hauran fet el canvi per quadrar els grups que jo vaig pronosticar??? Seria tot un detall de la federació.

Es pot dir que en un 90% (més o menys) vaig encertar, per tant, crec que es podria fer tots els anys publicar els grups provisionals desprès de finalitzar l’interclubs i que es puga organitzar la temporada següent millor.

Ara dic jo, a estos equips que han renunciat, els apliquen alguna sanció???

Una palmadeta a l’esquena i prou???

Me pagues un café en el bar i tot arreglat???

Tota la faena que haurà fet algú en federació per quadrar els grups, la paguem entre tots i estos debades heu tenen???

Publicat dins de General | Envia un comentari

XVé TORNEIG SOCIAL

Una nova edició del nostre torneig es va disputar el passat dissabte en la casa de la cultura. Uns quants atrevits jugadors del club, ens enfrontàrem en un torneig que està molt arrelat en el nostre club, si bé, abans es disputava en partides lentes, hui en dia, per qüestions d’agendes, només pot ser d’una vesprada, però es disputa en les mateixes ganes de sempre.

Primera ronda sense sorpreses en els resultats, perquè la victòria de Ximo davant Santi, que necessita més de dos hores per poder traure una bona partida, entra dins del normal que s’esperava.

En la segona ronda, el plat fort del torneig, l’enfrontament entre els dos jugadors en més forma del torneig, podia decantar ser el Campió molt prompte en favor d’un d’ells, Alfonso en blanques i Javi en negres. Com és normal, les primers jugades no hi ha res en clar, però en el mig joc, la concentració d’Alfonso no era la ideal pel torneig i en un peó que va perdre, va ser clau per la partida, el seu intent de millorar la posició va ser pitjor i Javi aumenta el seu avantatge, deixant clara la seua victòria davant el rival en més en forma del torneig. En una altra partida, Santi se lia contra Jose i perd peça, però el nostre valor de la pedrera, encara es lia més i no acaba de rematar la faena(això que diguem moltes vegades- no sabeu guanyar partides guanydes-, es va cumplir), li deixa salvar un poc els mobles i empaten la seua partida.

Tercera ronda i al capdavant de la classificació estan Ximo i Javi, que ara tenen dos durs rivals, com es va demostrar. Jose li guanya a Ximo, i Santi té la partida molt igualada contra Javi, però quan queda poc de temps per pensar, es nota que no està entrenat del tot i es deixa un doble de Rei i Dama.

Següent ronda i Javi(el narraor) per davant, que se la juga contra el matagegants del torneig, Jose, però se li va acabar prompte la inspiració, desprès d’uns canvis de moltes peces en el centre del tauler, es va quedar un peó en la sisena casella que va ser molt determinant en la partida. I dels perseguidors, Ximo torna a perdre una altra partida i té mínimes opcions de guanyar.

En la cinquena ronda, Ximo intenta que el narraor no guanye fàcil el torneig, però el que guanya fàcil és la partida i li planta un enroc llarg a Ximo (porta 0-0-0).

Serà per esta lliçó, o no sé perquè, però l’orgull de Ximo es va resentir un poc, i ho va pagar Alfonso en la següent partida, esta derrota i la victòria de Javi, li donà matemàticament el torneig, gràcies Ximo, jajajaja.

Última ronda i només quedava per decidir qui estaria en el segon i tercer lloc del torneig. Com la classificació està molt igualada entre quatre jugadors, els enfrontaments entre Sergi i Jose, i Alfonso i Santi diran qui es queda al costat de Javi en la foto (o no). Com jo estava a la meua, no puc dir molt de les partides, si algú dels implicats vol afegir més coses, que faja ell la crònica, jo només diré que Alfonso va guanyar a Santi i es queda segon classificat del torneig, mentres que Jose recupera la seua força i tomba a Sergi, per ocupar el tercer lloc, magnífic torneig del nostre jugador que demostrà estar més entrenat que molts oponents.

Enhorabona a tots els participants del torneig, i en el sopar de desprès, que també es va gaudir de les errades que es vaen fer durant les partides, però això ja és un altre tema, si algú té ganes que ho diga en una altra crònica.

http://www.chess-results.com/tnr319656.aspx?lan=2&art=1&wi=821

Publicat dins de General | Envia un comentari

V OBERT ALBERIC

Una nova edició s’ha disputat este dissabte passat d’este torneig d’escacs a Alberic, han passat uns anys des de l’última edició que vàem organitzar, per deixar pas a altres formes de jugar més lúdiques, però hi ha que dir, que un torneig on es pot gaudir de bones partides que ens ofereixen un bon grapat de jugadors, a ritme rellamp, és sempre d’agrair.

En esta edició, la novetat que hem introduït, és la retransmissió de partides per internet, i també es va posar un lloc fora de la sala per poder gaudir de les partides sentat, refrescant-se amb una bona cervessa, fora de la sala de joc, perquè allí no es pot comentar la partida. No sol vorés una retransmissió en directe de partides rellamp, per la dificultat que porta si apareix qualsevol problema, però si tenim esta opció en els escacs, crec que hi ha que aprofitar-la i aixina, més gent podrem gaudir d’un torneig, encara que no estem jugant.

El torneig va començar un poc tard, perquè hi havia que soltar un xicotet “rotllo” als participants, el dia 1 de juliol entraven noves normes dels escacs i com sol ser “normal”, ningú estaria sabedor. Com eren uns quants punts on es podia crear malestar, perquè la gent està acostumbrada i llevar-li una costum és prou difícil, va haver de dir-ho en un altre moment.

Però anem al torneig que és el que més ens importa, bona presència de titolats en el torneig per deixar bona mostra del seu bon treball en els escacs, però no hi ha que deixar darrere a un bon nombre de jugadors que esperen la seua oportunitat de poder puntuar davant estos bons jugadors, si es relaxen un poc.

Primera ronda sense cap sorpresa, tots els favorits aconsegueixen la victòria, però en la segona ronda, ja comença a canviar l’assumpte, el nostre company Alfonso Martínez juga contra Pablo Cruz (actual Campió Autonòmic de la Comunitat Valenciana) i empata la seua partida, i per no quedar-se darrere, Marc Carbonell li guanya a Vicene Cano. En la tercera ronda, Gabriel Martinez empata davant Manolo Fenollar, estos resultats pareix que fan posar-se “les piles” als titolats i en les següents rondes ja no es deixen sorpendre en les seues partides.

Qui no es va deixar res en el camí, va ser James Plaskett, amb el ple de victòries no va deixar res per la resta i és nou Campió en un obert en Alberic.

Segon classificat Joel Garcia, i tercer Pablo Cruz, estos dos jugadors juguen en el Club Escacs Benimodo, estos tres premis es tracta d’una coca d’anou i panses. Per la resta de premis que es donaven, el millor del tram de menys de 2220 punts, Carlos Eloy Carbonell del Club Ajedrez Gambito, en el tram de menys de 2075 punts, Gabriel Martínez del Club Escacs Carcaixent, en el tram de menys de 1950, Adrian Costa del Club Ajedrez Silla, en l’últim premi per tram, Jose Antonio Vidal, del Club Escacs Benifaió. I desprès, queden els premis de millor classificat Sub 16 per Marc Carbonell, del Club Ajedrez Silla i el millor classificat local, Alfonso Martínez, que també son dos coques d’anou i panses.

Una vegada realitzada la entrega de premis, tal i com estem fent uns quants anys, es fa entrega a tots els jugadors presents d’una “mona”, el producte típic del poble. I enguany, hi ha que donar gràcies a l’Ajuntament d’Alberic, per la cessió que ens ha fet de la Guia d’Alberic, que també es va donar als participants, perquè des del Club Escacs Alberic, apart de fomentar els escacs entre nosaltres, també ens sentim orgullosos del nostre poble i volem que es puga conèixer per tota la geografia valenciana.

I queda agrair la presència del Concejal d’Esports Vicent Gonzàlez per fer la entrega de premi, junt al President del Club Escacs Alberic, Javier Cortés.

El gran treball del membres del Club Escacs Alberic que han col·laborat en el muntatge i recollida per fer el torneig, junt a la inestimable i molt agraida retransmissió, per part d’Alejandro Pla. Una de les coses que més m’agrada, son les fotos del torneig, perquè passa el temps i sempre es podrà gaudir d’estos moments, per això, agrair-li a la nostra “reportera” particular, Elsa Rodriguez les fotos que va fer.

Acabe la “minicrònica” felicitant a tots els participants pel seu bon estar en el torneig, i esperem que hagen gaudit de bones partides per tindre ganes de tornar a jugar en pròximes edicions.

I un enllaç per gaudir dels millors moments del torneig.

https://goo.gl/photos/B4NAmth9V3VNc1em9

 

Publicat dins de General | Envia un comentari

V Obert Internacional d’Alberic

Así estan les bases del torneig, premis en metàlic de 500 €, pels tres primers de la general i desprès per trams. Obsequi a tots els assistents a la entrega de premi.

2017_07_01_V_Obert_ Bases

2017_07_01_V_Obert_Internacional

Publicat dins de General | Envia un comentari

XXIV TORNEIG INFANTIL

Una nova edició del torneig Infantil de la Fira de Sant Joan d’Alberic s’ha disputat en la llar dels jubilats. Millora en la participació de jugadors respecte a l’any passat ha fet que el local s’omplira prou i es veu que encara pot donar cabuda a més gent.

El torneig ha començat en un poc de retard per culpa de problemes informàtics que s’han tingut al llarg de la setmana, i que ens ha afectat un poc pel matí, però una vegada posats a donar solucions, s’ha arreglat ràpid i el bon fer dels àrbrits, ha fet que el torneig finalitzara a l’hora programada.

Molta ilusió dels més menuts per jugar este torneig, donava igual el resultat de la partida, que estaven igual de contents, tan al finalitzar la partida com en el començament de la següent. En este torneig en que participen els Sub 10, els primers del llistat inicial, han copat els primers taulers totes les rondes, no deixant-se sorprendre molt pels rivals. Campió del torneig B ha sigut Samuel Torres de Silla, que en l’última ronda li ha guanyat a Marc Gregori del Club Escacs Oliva, que a la fi ha quedat Subcampió del torneig, per completar els tres primers, Francesc Alegre de Silla.

Com passa en molts tornejos infantils, el repartiment dels trofeus fa que canvien alguns premis, per exemple, la primera xica del torneig B ha sigut Marta Barrachina del Basilio, però ha arreplegat el trofeu de primer Sub 8, David Cuco de Guadassuar el segon classificat Sub 8 i Sergi Morant de Benifaió el tercer.

El premi de millor Fèmina ha sigut per Blanca Guillen de Gavarda.

Pel que respecta als premis locals, el millor local Sub 10 Sergi Tudela i el millor classificat Sub 8 David Vázquez.

I ara li toca al Torneig A, que estan els Sub 14 i Sub 12, así ja està el grup de jugadors que tenen més experiència en tornejos i les partides van per més bon camí. Campió del XXIV Torneig Infantil Fira de Sant Joan d’Alberic, Luis Montesinos del Club Ajedrez EVA-Manises, i este jugador ha sigut el primer Sub 12, Subcampió del torneig Gerard Pallàs del Club Escacs Eduardo Perez de Manuel, i tercer classificat Alonso de Pablo d’Albaida, este jugador també és de categoria Sub 12. Els trofeus als tres millors classificats Sub 12 han anat a parar a David Cebolla de Sueca, Jordi Conca d’Alberic (primer local Sub 12) i tercer Arman Baghdasaryam del Club Escacs Eduardo Perez de Manuel.

Arantxa Cerveró de Cullera ha sigut la primera Fèmina del torneig A.

I els premis locals han sigut per, Jose Doménech en Sub 14 i Sergi Salom en Sub 12.

Per la entrega de trofeus, agrair la presència dels membres de la corporació municipal de l’alcalde d’Alberic, Tonyo Carratalà i el Tinent-alcalde Josep Puig, i tal i com va passar l’any passat, el nostre company Alfonso Martínez que també és concejal.

En finalitzar la entrega de trofeus, el Club Escacs Alberic obsequia a tots els jugadors participants d’un “panquemao”, o “mona”, segons es desitge dir, producte típic del poble, que ja portem anys entregant en els nostres tornejos.

I ja toca despedir el rotllo de totes les vegades que solte en les meues cròniques, agraint la participació de tots els jugadors, esperem que tornen a participar en pròximes edicions i si per qüestió d’edat no poden, que animen a altres a cobrir el seu lloc.

Un “recaet” als membres del Club Escacs Alberic que han col·laborat en el torneig, en el muntatge, desenvolupament del torneig, entrega d’obsequis i arreplegar tot el material, per desprès deixar-ho tot “arreglaet” en l’armari. Entre tots fem gran el nostre club.

I per no defraudar al personal, en enllaç per vore moments del torneig.

https://goo.gl/photos/3eQNXuXngPFfCcx27

Publicat dins de General | Envia un comentari

BASES TORNEIG INFANTIL

 

 

 

 

Así estan les bases pel XXIV Torneig Infantil d’Escacs Fira Sant Joan d’Alberic, pel proper dia 3 de juny.

Bar Llar dels Jubilats d’Alberic.

A les 10:00 hores.2017_06_03_XXIV Torneig_Bases

Publicat dins de General | Envia un comentari