Estament d’àrbritres

EN JAVIER CORTÉS MARTÍ

Me presente per ser assambleista per l’estament d’àrbritres a València.

Me presente en este estament perquè porte uns quants anys, on la informació que he rebut dels “representants” d’este estament a l’assemblea, ha sigut nula o sesgada.

Quan es fa una reunió per part del Comité Tècnic d’Àrbrits (CTA), es parla de molts assumptes que no porten a cap lloc, l’última reunió presencial va ser el 26 de gener de 2020, no s’ha parat per la pandèmia, l’anterior reunió també passaren 3 anys.

En qualsevol moment, es comenta que estan a disposició per rebre opinions o suggerències per portar-les a l’assemblea, però en cap moment diu el que s’ha fet en elles, ni les propostes que han portat ells, per això, si entre d’assambleista:

  • Avisaré als àrbrits que es va a fer una assemblea.
  • Dir les propostes que vaig a portar.
  • Portar allí la proposta que se me confie.
  • Dir el resultat de la proposta.

I no serà a qui m’ha fet la proposta només, serà a tots els interessats o interessades per estar tots sabedors del que s’està fent.

Propostes concretes no es poden dir ara, per una senzilla raó, primer s’han de consensuar entre tots o totes, per vore quina és la prioritària i quina deu millorar, no perquè jo estiga interessat en un assumpte concret, vol dir que eixe siga el que vaja primer.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *