Vuitena ronda. Segon equip

El campionat aplega a la fi i el nostre segón equip està demostrant que els resultats obtinguts en les primeres rondes eren més a causa de la inexperiència que del nivell, ja que duguem dos rondes seguides guanyant de pallisa. Més concretament, em repetit el resultat de la setmana pasada, guanyant 1’5-6’5, amb una sola derrota i un empat. Sols al principi, quan ens guanyaren el primer punt i les partides no estaven molt clares, pareixia que seria dur treure un bon resultat. Però prompte el segon i el sèptim tauler guanyen les seues respectives partides, que juntament amb les taules, ens posaven `per davant en el marcador. La resta de partides anaren caiguent a poc a poc al nostre costat, acabant de jugar a les 8 i 30 de la nit.

La setmana que ve el segon equip no juga, ja que el Montserrat s’ha retirat. Així que cal anar a veure al primer equip, que està jugan-se la permanència en la dura 1a Autonòmica. Està difícil per les poques rondes i pels duríssims rivals, però coses més rares s’han vist.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Vuitena ronda. Segon equip

  1. Adolfo diu:

    Jo m’asomaré a mitat ronda a vore que pasa. Els rivals son fortíssims, però efectivament, coneguent la penya que va a jugar tot és possible.

    A mi no em sorprendria que l’armàrem, i si pasa no m’ho vull perdre 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *