AUTONÒMICS PER EDATS

Aquest any pareix que els nostres jugadors estan decidits a progresar ràpidament, preparantse per a jugar mólts tornejos i estem començant encara. En Benimodo altra vegada jugaven els autonòmics per edats i aquest any, tres dels nostres jugadors s’aventuren a disputarlos.

La Pasqua fa que els xiquets pasen un bon rato jugant a moltes activitats diferents de les normals i els nostres pareix que s’han passat d’alló més bé estes festes. Els resultats entren dins de les probabilitats que tenien, però el seu joc ha sigut de baix rendiment.

La sala de joc, pareix que done bon rendiment, de cara al públic, perqué no molesten als jugadors ni als àrbits (pasant pel mig) i poden vore un poc les partides. Està clar que per l’any próxim portaré alguna coseta per vore de lluny, però tot no podem demanar-ho. Molt bona organització i sense retards importants, el soroll que sempre dona mal de caps a l’organització, va estar prou controlat, comunicantse pels altaveus en totes les rondes, el públic de dins de la sala va fer prou de cas, però la gent  de fora, pareix ser que no vol col-laborar en el silenci, per tant, és difícil de conseguir.

Enhorabona als campions respectius i l’equip local, que també va posar en les primeres posicions del torneig a membres de la seua escola.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *