TORNEIG DE CARCAIXENT

Dia de les Pilars i nosaltres ens dediquem a allò que més ens agrada ( o de les que més), jugar als escacs en el tradicional torneig per equips de festes a Carcaixent. La vesprada es presentava amb un poc d’aigua, però és d’agrair que fora poc a poc, algun ratet un poc més fort, però sense fer molt de mal per la nostra comarca.

Tornem a presentar equip justet, menys mal de cap a l’hora de fer la llista, i amb il·lusió de repetir el lloc de l’any passat. Comença el torneig i les primeres sensacions no sòn igual que l’any passat, ens deixem punts pel camí i així no va bé. Aplega el primer duel fort i els de Carcaixent guanyen l’encontre, ens quedem un poc per d’arrere.

Ens toca l’Alzira, que pel nivell dels seus jugadors, era el principal candidat a guanyar el torneig, i ens queda un mal gust en la boca per l’empat aconseguit, amb unes partides molt bones, però que al final no es trau el ressultat esperat, tercer empat contra l’Alzira en poc de temps.

L’últim equip que quedava per jugar i amb opcions a quedar per davant, era el Silla, que tornem a fallar l’encontre i ens quedem molt igualats amb ells. L’última ronda nosaltres no fallem i ells si, passant nosaltres a ser tercers del torneig, no és com l’any passat, però m’agrada quedar en el podium.

En l’última ronda del torneig, Carcaixent i Alzira amb enfrontament directe, es jugaven el torneig, amb molta ventatja per part de l’Alzira, que crec que va perdre l’encontre, però no el torneig.

Bona vesprada jugant als escacs i esperant poder repetir assistència a l’any pròxim.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>