1a Ronda Interclubs

El primer equip guanya al Vila-Real B a domicili per 3-5 i comença amb bon peu el campionat. D’altra banda, el segon ha de millorar molt si vol lluitar per alguna cosa enguany, perquè perdé 6,5-1,5 en casa del Xeraco C. De tota manera, açò acaba de començar i és molt llarg, i la setmana que ve hi ha una altra oportunitat. En breu publicarem les cròniques.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 1a Ronda Interclubs

  1. Adolfo diu:

    Fòrem tots més o meny puntuals llevat del tercer tauler, sí el tio del club que més prop viu del lloc d’encontre. Afortunadament per a ell un dels dos conductors va insistir en esperar-se a ell per no anar amb set jugadors, a pesar de que li informàrem de que no tenia ninguna obligació de molestar-se.

    Així que finalment cada cotxe eixí a una hora distinta. I tanta pressa per a res, perque els del meu cotxe arribàrem molt sobrats de temps, així com també els últims de la comitiva, amb el que esperar va resultar per a be i tot.

    En quan a les partides, crec recordar que a l’hora i mitja anaven totes prou igualades, però a les dos ja havíem perdut dos. Segurament no hem fixaria be.

    En la meua vaig conseguir un peó de ventaja en l’apertura, amb una combinacioneta produïda gràcies a un error del contrari. Després de molt de pelear vaig conseguir neutralitzar els atacs del meu rival i reforçar la meua posició, fins que un altre error em va permetre altra combinació per fer-me amb un qualitat extra. El problema és que amb un final molt favorable vaig ser jo qui va cometre el següent descuit permitint-li al meu rival un jaque continuo si no volia perdre la qualitat i quedar-me amb un un o dos peons de desventaja i un posició prou més fluixa en la que com a molt podia esperar a unes taules, i aixó com a molt i lluitant-les moltíssim.

    En condicions normals el meu rival haguera preferit la última situació, però amb el seu equip guanyant per dos punts, les demés partides prou nivellades i que ell es veia massa esgotat per pelear sense necessitat, va preferir no arriscar.

    Després un dels últims taulers va conseguir dos peces de ventaja cap al final de la partida, però la pressió li va poder i es va tindre que conformar amb unes taules.

    I finalment, en l’última partida el nostre jugador va aguantar una posició clarament perduda durant més de mitja hora, per finalment tindre que acceptar la seua inevitable derrota.

    Resultat: hem perdut abultadament contra un dels equips més forts del nostre grup i clarament favorit per a l’ascens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *