TORNEIG INFANTIL A MASSANASSA

Dissabte 14 de juny, ha tingut lloc una matinal infantil d’escacs a la localitat de Massanassa. Torneig sub-16, sub-14, sub-12 i sub-10. Dia assolellat i temperatura ideal. Quaranta xiquets inscrits de totes les categories.

 

    Quant als nostres, tres representants: Josep Sarria (S-12), Sergi Rodriguez(S-10) i Vicent Doménech (S-10). Partides a 10 minuts fins caiguda de bandera. Sis rondes. Cal esmentar que només amb una jugada il.legal comesa es produïa la pèrdua de la partida.

 

    Pel que fa a l’actuació de cada un d’ells:

 

JOSEP, 3 punts:       Continua agafant experiència i jugant molt bé al principi de les partides. Pot millorar molt en els propers anys i no deu confiar-se.

 

SERGI, 2 punts:             Està progressant continuament i ja abasta un nivell elevat. Ja sap jugar bé amb el rellotge i a més comença a controlar les jugades il.legals.

 

VICENT 2 punts:             No està gens malament per a ser la primera vegada que juga un torneig. Encara fa algunes jugades fosques, però a poc a poc anirà millorant. Els dos punts aconseguits foren per jugades il.legals dels contrincants, demostrant que es deu de estar alerta, per no errar.

 

Crónica de Miquel Sarria

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *