Jocs Esportius 1ª Part

Primer dissabte de la final provincial dels XXXI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, disputats en Alberic. Les partides són a un ritme més lent que la primera fase, i ja es veu la milloria en les partides, molt més disputades i quasi tots els jugadors apuren les seues opcions.

En el torneig infantil, només dos jugadors estan amb la totalitat dels punts, desprès de jugar les tres primeres rondes. I per darrere amb mig punt menys, tres jugadors que segur no els deixaran les coses fàcils.

Pel que respecta al torneig cadet, tres són els jugadors amb tots els punts disputats. Estos jugadors que estan al capdavant de la llista de favorits, no s’han deixat sorprendre en cap moment per la resta, però encara queda molt de torneig i tot pot pasar.

El proper dissabte amb la disputa de les quatre rondes que queden, es vorà realment si es pot amb els principals favorits per guanyar el torneig.

En aquest torneig cadet, el nostre representant, Vicente Doménech, només ha aconseguit un punt, esperem que millore i puga aconseguir la classificació per la final autonòmica.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *