XX INFANTIL FIRA D’ALBERIC

El passat dissabte 29 es va disputar el XX Torneig Infantil Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere d’Alberic amb la participació d’uns quaranta xiquets vinguts de diferents poblacions de la Comunitat Valenciana. La coincidència amb els Campionats d’Espanya va restar participants, però encara així vam tenir un bon torneig, amb un grup de 4 jugadors destacats en les primeres posicions que es van jugar el torneig entre ells i el sistema de desempat va haver de decidir els llocs.

Victòria final per a Alejandro García (CD Basilio) amb 6 punts, el mateixos que Borja Torrijos (CD Basilio). Tercer lloc per a Ángel Lucas (CA Mislata) amb 5’5 punts, empatat amb Adrián Costa (Silla).

La primera xica del torneig va estar Carla Ramón (CE Alberic) amb 3 punts.

El torneig es va desenvolupar sense cap incidència que no fora les típiques jugades il·legals, alguna peça mal col·locada al lloc, alguna caiguda de bandera, etc. El programa informàtic funcionà a la perfecció i, fins i tot, els resultat es podien seguir a internet pràcticament en directe.

Per gaudir un poc del torneig, en aquestos dos enllaços podreu vore unes qüantes fotos realitzades durant la disputa de les partides.

https://plus.google.com/photos/108322988216417718056/albums/5895665935378797425?authkey=CLWd3KzvmeWU-QE

http://www.flickr.com/photos/67899015@N05/sets/72157634405583431/

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *