SEGONA CRÒNICA DEL SOCIAL

El pasat 30 de novembre el Club Escacs Alberic celebrà el seu Torneig Social d’Escacs de l’any 2013, amb la victòria per quarta vegada consecutiva de Xavier Cortés. 

Una altra vegada i van quatre seguides i en total 7, ha quedat campió del torneig social del Club Escacs Alberic Xavi Cortés, després  d’eixir com a primer del ranking, de 8 rondes va aconseguir 7 punts. Segon va quedar Francesc Bru Company, tercer David Radal i quart Alfonso Martínez tots ells amb 6 punts. Després amb 4 punts van quedar Vicent Garcia Guerola, Ximo Minguez, Sergi Sanchis i Adolfo Benet, amb 3,5 punts Jose Domenech Briz (amb 9 anys) i Manuel Perez, amb 3 punts quedaren Vicent Domenech Briz i Ramón Iborra, i amb 2 punts Vicente Domenech.

En el torneig participaren 13 jugadors i les partides es disputaren a 15 minuts per jugador. El sistema de desempat va ser sortejat a la fi del torneig resultant en primer lloc el sistema progressiu, per augmentar els nervis, ja que excepte el primer la resta de llocs es decidiren d’aquesta forma.

El torneig va estar molt disputat i Xavi sempre va anar al capdavant, però en la ronda 6 va perdre contra David Radal i es trobaren empatats al primer lloc tres jugadors, ells dos i Francesc Bru, qualsevol d’ells podría haber guanyat el torneig però només Xavi va poder guanyar les tres partides que quedaven i així es proclamà campió amb punt d’avantatge.

Francesc E. Bru i Company

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *