INTERCLUBS L’Enroc – Alberic B 1a Ronda

Encetem una nova temporada amb les piles carregades i ganes de disfrutar dels escacs cada cap de setmana, El primer equip torna a disputar la 1a Autonòmica amb l’objectiu de la permanència, i el segon equip segueix en 1a provincial. En aquesta primera ronda qui subscriu viatjà amb el segon equip a Castelló de Rugat per emforntar-se amb els vells coneguts de L’Enroc. El resultat fou molt contundent, de 7’5-0’5 per al locals, encara que no reflecteix el nivell de les partides que feren els nostres.
En el primer tauler servidor va salvar l’honor de l’equip rascant mig puntet als locals. Partida igualada que comença a decantar-se pel jugador visitant quan puc fer-me amb una posició ventajosa però que desaprofite amb uns canvis erronis. A la fi taules, encara que el jugador local pareix que està millor però no sap rematar la partida. En el segon tauler Sergi juga una francesa igualada amb blanques, però un errada a la fi li costa la partida. De tercer jugava Vicent Garcia, que pese a perdre de qualitat aguanta la posició i a punt està de maquillar el resultat final. A la fi cedeix el punt. De quart el Pintor, que té taules amb alfils de distint color perdent de dos peons, però els apurs de temps el fan cedir. Al quint tauler Vicent Doménech Jr, que planteja una bona partida davant el veterà jugador Sergio Morant, però sense poder superar-lo. De sis jugava Ramon Iborra, a qui li se nota la preparació contínua dels últims anys i que progresa a molt bon nivell. Té ganes d’aprendre i això es nota en les partides que fa. No va vore unes entregues que li podrien haver donat la partida, i va acabar perdent. Al seté tauler jugava Sandra, que després d’uns anys sense jugar tornà a estar amb nosaltres. Es notà que feua temps sense sentar-se tantes hores davant d’un tauler i no va poder treure un bon resultat, tot i que el plantejament de la partida fou molt bo. I per últim el benjamí de l’equip, cridat a ser un jugador important en el futur del Club, qui em va fer cas quan li vaig dir q més valia perdre però fent una partida llarga i bona que cascar en deu minuts. Jose no va poder amb el seu rival, però de ben segur que si segueix així farà molts punts en aquest Interclubs.
A la fi, com ja hem dit, resultat contundent que no reflecteix el nivell dels nostres jugadors. Esperem que la propera ronda contra el Benimodo B se’ns done millor la cosa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *