Provincials per edats

Aquest diumenge passat, primer de març, s’ha jugat els provincials per edats en La Pobla de  Vallbona, un lloc nou per jugar un torneig, que pense jo, que va bé anar canviant de lloc per jugar aquest torneig cada any i no sempe jugar en el mateix lloc, ara falta saber si només heu ha demanat sempre el mateix lloc o li s’ha donat preferència per algun motiu.

Els canvits que es produixen normalment porta unes conseqüencies, tan per bé, com per mal. Un poc menys de participació que l’any passat, no vaig a entrar en aquest tema, perquè no és el que toca ara, el tema que interessa és el lloc per dinar tots aquells que apleguen de fora del poble i que normalment, busquen el lloc que porta recomanat la federació en la seua circular.

Si només es tracta d’informar i no fer-se responsable del que allí passe, que avisen en la circular o que no comuniquen res, que cada ú es busque la vida per menjar. Algunes vegades, l’organització penja un cartell de llocs amb els que ha parlat i qui és de fora, ja té una idea més encertada per buscar.

Algú podrà parlar bé del bar del polideportiu, però pel que respecta al Club Escacs Alberic, NO.

Els despropòsits que vaen passar allí que ens deixaren sense el plat de paella que marcava el menú, no els sé exactament, ni vaig a entrar més, però no avisar d’allò que estava passant en temps per reaccionar nosaltres, això sí que ens senta prou mal. Al cap d’una hora d’estar sentats allí, i vàries vegades preguntant sense obtindre resposta, ens enterem que no quedava paella, val, ens anem a fotre un poc, però ja estem así, ara toca demanar bocata i no passa res. Demanem bocata i deixem passar uns quinze minuts, preguntem i ens diuen que ja casi estan, perfecte, encara anem bé d’hora, però passen deu minuts més i allí no arriba res, total que a les tres i vint de la vesprada ens arriba el bocata, ja casi apunt de començar el torneig per la vesprada, no queda altra que menjar ràpid i anar a vore com els va als xiquets, menys mal que a ells sí que els va arribar prompte el menjar, bé menys a un, que tenia menú de major i es va tindre que menjar “a la carrera” el bocata.

Sentats a les 13:45 i ens arriba el bocata a les 15:20, i perquè no paràvem de demanar-ho, que si no és així, no sé l’hora de menjar quina seria.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *