2017 INTERCLUBS

Ja ha finalitzat l’interclubs, el torneig que més gent mou en la Comunitat  Valenciana, i per part del Club Escacs Alberic, es vol mostrar a tots que en el mon que vivim ara, el mon de la informació, tot pot ser més ràpid, i per tant, ja es pot saber la configuració dels grups autonòmics pel 2017, no cal esperar molt, ni tampoc que a última hora un equip diga que no li interessa pujar o jugar.

El PDF que ha fet el club, és provisional i amb els seus criteris, els equips que estan en roig, son dubtes que per diferents motius estan en grups on normalment no estan posats. La federació sempre posa el criteri geogràfic per organitzar els grus, a vore si és veritat que pel 2017 fa igual, perquè nosaltres hem seguit el criteri. I quan no es pot seguir el criteri, s’ha seguit que qui puja és el canvia de grup.

El Club Escacs Alberic no és assembleista, ni tampoc membre de la junta directiva, però el que vol és que la informació siga ràpida i arribe el més prompte posible als aficionats dels escacs, perquè hui en dia pot ser així. També, el que es busca és assenyalar als equips que renuncien de categoria (pel que es dona la gana, ja poden posar les excuses que siguen, no hi ha dret a aixó) que no es pot fer això, hi ha que ser coherents amb els resultats i dir-ho el més aviat posible.

Queda donar la enhorabona als campinos de cada categoria per ser els millors, i a qui ha aconsegutit l’ascens de categoria perquè seu mereixen, han sigut els millors del seu grup, i si la pròxima temporada no poden aconseguir cap victòria, no passa res, no ens juguem cap euro en les partides.

Punjant en aquest enllaç podreu vore la nostra proposta

2017_Grups_Interclubs

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *