III Torneig Soparot

Ahir es va disputar el III Torneig “Soparot” ( foren dos en realitat ), fent abans de sopar un a ritme de 3+2 i després de sopar l’altre a ritme de 10 segons per jugada.

Amb poc de retràs començavem el primer torneig i les sorpreses no es feren esperar: Ximo guanya a Alfonso i Rafa entaula amb Javi. La segona ronda continuava amb sorpreses: Super Enric guanyaba en la primera taula a Santi i es feia amb el liderat provisional ( i molt provisional ) del torneig junt a Alberto i Paco, mentre que Javi tornava a punjar i perdia davant d’Alfonso.Les rondes continuaven i Paco es colocaba amb quatre punts (100%) líder en solitari, encara que Alfonso prompte es posaria primer, lloc que no deixaria fins al final del torneig. D’altra banda, Javi posava el submarí en marxa, arribant a la  última ronda amb 6’5 punts, a mig puntet del Mindundi.  Sergi es desfé d’Alfonso i Javi s’endugué el torneig. A la fi, Javi primer ( 7,5 ), Alfonso segon ( 7 ), i… ostia, RAFA TERCER amb 6 punts!! Com ell diu, ” què esperaveu ? “.

La nit la continuarem al Meson Carlos del polígon. El més destacat, la frase d’Enric: ” Jee Javi, i les braves? “, unes braves que sols aparegueren en el plat de JR…Bon sopar (destacant el postre) i bones converses. Sols es queda curt Rafa, que amb la mitja sardina que li traguéren tingué que demanar un entrepà com Deu mana.

A la 1 pasada tornàvem al club per a disputar el segon torneig, aquest molt més ràpid que l’anterior, però amb moltes més rises. “Atracos” amb banderes caigudes, partides on el rellotge no estava engegat, i el més destacat: Adolfo líder EN SOLITARI a falta d’una ronda amb 5 punts. Tingué que anar un sevidor i baixar-lo a terra, deixant la classificació amb un quadruple empat ( JL Sanchis, Benet, Eloy i Ximo ), on destaca la NO presència de Javi( xD ).

Bones partides, bon sopar ( faltaren braves ), i sobretot, moltes rises i ganes de disfrútar dels escacs.

Podeu vore i descarregar les fotos des d’ ací

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a III Torneig Soparot

  1. JOSEP I MIQUEL diu:

    Segons em comenta Josep i la resta dels xiquets de l’escola, aquest tipus de torneig s’ha de fer més sovint. D’altra banda, al segon torneig faltaren unes rondes més per poder-lo completar. Això haguera sigut possible si ens hagueren servit el sopar més aviat. Crec que per a altres ocasions s’hauria de canviar el lloc del sopar, a més de què va faltar una bona dosi de braves.
    Salutacions i enhorabona tothom per l’ascens.

  2. Alfonso diu:

    Jo també vull fer tornejos i sopars més sovint. És divertit vore tant de “paquet” junt, encara que he d’admetre que alguns es “reivindicaren” guanyant als favorits, això és el que fa divertides estes celebracions.
    Ja estic pensat en un altre sistema de torneig “loco”, espere aportacions.

  3. Xavi diu:

    En la próxima edició, serà més curt el torneig, es nota que quant es fa molt llarg, em canse de guanyar tantes partides i el ritme el pose al mínim, per no avasallar tant.

  4. Ximo diu:

    Pos el 2on torneig va ser molt mes curt i poc guanyares valent!!

  5. PACO diu:

    Al segon torneig punxaren molts i les diferencies foren minimes. Així esta mes igualat, encara que a mi no m’agrada molt eixe ritme.
    Perdre en la jugada 7 es dur.
    Enhorabona a Benet que casi guanya el torneig.

  6. PACO diu:

    Bueno també felicitar a tots els que jugaren i en especial als que guanyaren.
    Aço s’ha de fer mes a sovint.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *