XXIV TORNEIG INFANTIL

Una nova edició del torneig Infantil de la Fira de Sant Joan d’Alberic s’ha disputat en la llar dels jubilats. Millora en la participació de jugadors respecte a l’any passat ha fet que el local s’omplira prou i es veu que encara pot donar cabuda a més gent.

El torneig ha començat en un poc de retard per culpa de problemes informàtics que s’han tingut al llarg de la setmana, i que ens ha afectat un poc pel matí, però una vegada posats a donar solucions, s’ha arreglat ràpid i el bon fer dels àrbrits, ha fet que el torneig finalitzara a l’hora programada.

Molta ilusió dels més menuts per jugar este torneig, donava igual el resultat de la partida, que estaven igual de contents, tan al finalitzar la partida com en el començament de la següent. En este torneig en que participen els Sub 10, els primers del llistat inicial, han copat els primers taulers totes les rondes, no deixant-se sorprendre molt pels rivals. Campió del torneig B ha sigut Samuel Torres de Silla, que en l’última ronda li ha guanyat a Marc Gregori del Club Escacs Oliva, que a la fi ha quedat Subcampió del torneig, per completar els tres primers, Francesc Alegre de Silla.

Com passa en molts tornejos infantils, el repartiment dels trofeus fa que canvien alguns premis, per exemple, la primera xica del torneig B ha sigut Marta Barrachina del Basilio, però ha arreplegat el trofeu de primer Sub 8, David Cuco de Guadassuar el segon classificat Sub 8 i Sergi Morant de Benifaió el tercer.

El premi de millor Fèmina ha sigut per Blanca Guillen de Gavarda.

Pel que respecta als premis locals, el millor local Sub 10 Sergi Tudela i el millor classificat Sub 8 David Vázquez.

I ara li toca al Torneig A, que estan els Sub 14 i Sub 12, así ja està el grup de jugadors que tenen més experiència en tornejos i les partides van per més bon camí. Campió del XXIV Torneig Infantil Fira de Sant Joan d’Alberic, Luis Montesinos del Club Ajedrez EVA-Manises, i este jugador ha sigut el primer Sub 12, Subcampió del torneig Gerard Pallàs del Club Escacs Eduardo Perez de Manuel, i tercer classificat Alonso de Pablo d’Albaida, este jugador també és de categoria Sub 12. Els trofeus als tres millors classificats Sub 12 han anat a parar a David Cebolla de Sueca, Jordi Conca d’Alberic (primer local Sub 12) i tercer Arman Baghdasaryam del Club Escacs Eduardo Perez de Manuel.

Arantxa Cerveró de Cullera ha sigut la primera Fèmina del torneig A.

I els premis locals han sigut per, Jose Doménech en Sub 14 i Sergi Salom en Sub 12.

Per la entrega de trofeus, agrair la presència dels membres de la corporació municipal de l’alcalde d’Alberic, Tonyo Carratalà i el Tinent-alcalde Josep Puig, i tal i com va passar l’any passat, el nostre company Alfonso Martínez que també és concejal.

En finalitzar la entrega de trofeus, el Club Escacs Alberic obsequia a tots els jugadors participants d’un “panquemao”, o “mona”, segons es desitge dir, producte típic del poble, que ja portem anys entregant en els nostres tornejos.

I ja toca despedir el rotllo de totes les vegades que solte en les meues cròniques, agraint la participació de tots els jugadors, esperem que tornen a participar en pròximes edicions i si per qüestió d’edat no poden, que animen a altres a cobrir el seu lloc.

Un “recaet” als membres del Club Escacs Alberic que han col·laborat en el torneig, en el muntatge, desenvolupament del torneig, entrega d’obsequis i arreplegar tot el material, per desprès deixar-ho tot “arreglaet” en l’armari. Entre tots fem gran el nostre club.

I per no defraudar al personal, en enllaç per vore moments del torneig.

https://goo.gl/photos/3eQNXuXngPFfCcx27

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>