Crònica del torneig infantil de Sant Joan

Una nova edició del torneig infantil de la fira de sant joan en Alberic, organitzat pel Club Escacs Alberic, i esta vegada tornem al lloc on es feia durant molt de temps, en l’Avinguda La Glorieta, en el Parc que hi ha una explanada i tenim els arbres que ens fan ombra durant bona part del torneig, recorde que algun arbre ha desaparegut i per això ens pegava el sol.

El matí començava en els auguris de plutja, sempre núbol però no pareixia que anava a ploure, esperàvem que durara fins la finalització del torneig, i aixina va ser fins l’última ronda, que es va haver d’esperar un parell de minuts a que pararen les gotes i es va poder reanudar el torneig, entrega de premis i detalls correctes i desprès torna la plutja en un poc més de força, és el principal problema que hi ha quan es fa un torneig a l’aire lliure, el temps, i nosaltres tenim una afinitat a fer tornejos i plutja, jajajaja.

Bé, torneig infantil que no va defraudar en participació, menys que la edició passada però anem per dalt de 60 jugadors entre els dos tornejos. Sí, separem en dos tornejos per tal que els jugadors puguen disputar les partides contra uns rivals prou aproximats en edats, si la final es va a disputar separant per edats, hi ha que procurar que els tornejos siguen també per separat, encara que siguem un esport que la edat no importa per guanyar una partida, a la vista dels espectadors sí que ho veuen aixina.

En primer lloc, parlaré dels més menuts, en el torneig que enfrontava als sub10 i sub8, la guanyadora del torneig (sí Guanyadora, pareix que els nous temps també ens han aplegat al nostre torneig) va ser Anna Cebolla Ruiz, de Sueca, que desprès de guanyar les 5 primeres rondes, es va relaxar un poc i va perdre l’última ronda del torneig, i va propiciar que quedaren empatats a punts els quatre primers, el desempat va decidir la classificació final. En segon lloc va quedar Paris Francisco Ortega Herrera, del Club Ajedrez Yeclano i tercer classificat Sergi Parra Sanfélix, del Club Escacs Oliva, tots ells sub10.

Entre els més menuts, el millor classificat va ser Pol Cardete, de Benifaió, segon Hugo López de l’Alcudia i tercer Marcela Prada de Cullera.

I l’altre torneig es disputa entre jugadors experimentats en els escacs, no necessiten molta presentació perquè estan continuament jugant tornejos, i sempre és digne de menció el jugador que marca diferència en el nostre torneig, una altra volta es repeteix que guanya el torneig Sub10 i al següent any el Sub14, Samuel Tomas Parra (és Sub12) Campió del XXV Torneig Infantil de Sant Joan, també va guanyar l’any passat en el Sub10, enhorabona!!!

En segon lloc va quedar Nicolás Bellon de Vila-Real i tercer classificat Alonso De Pablo del Tabiya-Alcoi, que vaen ser els primers classificats Sub14. Com el Campió va guanyar totes les partides i el segon només va perdre contra el primer, la resta de classificats es quedaren prou apretats i qualsevol podia quedar per davant i estava clar que els sistemes de desempats decidirien la classificació final.

Entrega de premis als tres primers de cada categoria i desprès, una “mona d’Alberic” a tots els participants, molt típic del nostre poble i que portem ja repartint uns quants anys en els nostres tornejos.

Només queda agrair la participació a tots els jugadors i jugadores, i la col·laboració en fer un bon reportatge de fotos als nostres reporters del club. adjunte l’enllaç on es podran vore estes fotos.

https://photos.app.goo.gl/pfAG4o1SStEp7fuc9

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>