AUTONÓMIC DE DENIA

El passat dia 12 de juliol, es disputaba el autonómic de ràpides en Denia. Tal i com pronunciaba en els correus previs, el nostre club presentaba dos equips, un fet que no es produia en els últims 4 anys. Torneig al sistema suiss, en tots els equips dins del pot, pero cada equip va a una classificació, per alló de ser diferent categoria en el provincial.

El viatje no es per contar, per que el camí es molt tranquil i la ruta la sabem de memoria. Pasem al torneig, per que en la primera ronda, el enfrontament mes esperat del matí, per poder espabilar als nostres, Alberic B contra Alberic A. Com es la primera ronda, tots anem a vore lo que pasa i lo que pasa, es el primer “rosco”, menys mal que els punts son per encontre guanyat i no es nota tant.

Segona ronda i el primer equip obté un empat molt intersant, pero el segon equip, continua fent de les seues i perd. Tercera ronda i perd el primer equip, per poc pero com conta la victoria, es una derrota mes, per lo que fa al segon equip, magnífiques les seues partides en aquesta ronda, mostrantse intratables davant un rival molt complicat.

A la quarta ronda, es torna a lo habitual, victoria del primer equip i “ROSCO” del segon equip, sí senyors, sí, 12 partides disputades i ni una sola partida guanyada, no he contat mal, per que les 4 que han jugat magníficament, son les del descans.

En la quinta ronda arriba per fi els primers punts del segon equip i una victoria del primer equip, la sexta pasa sense res nou i ara en l’última ronda, es juga tot. Per lo que respecta al primer equip, no té opcions de guanyar res, per lo que respecta al segon equip, si guanya i els rivals no puntuen, pot guanyar el premi de la seua categoria.

Pero aixó i les anécdotes del torneig, seràn per a la próxima vegada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>