XXVI TORNEIG INFANTIL FIRA DE SANT JOAN

Una nova edició complida per la nostra part, matí passat amb jugadores i jugadors jòvens de molts llocs per vindre a gaudir de la seua afició en Alberic. Estem apretant prou a l’hora de començar el torneig, i només uns 5 minuts de retard, més que res, perquè encara no havien aplegat tots, i això és una costum que tenim instaurada molt mala.

Torneig sense moltes complicacions dignes de mencionar, perquè el comportament de tots els jugadors i les jugadores va ser molt bona, respectant les decisions dels àrbrits i sense alterar-se molt davant una notificació contraria a la esperada.

En el torneig sub10 on estan els més menuts i les més menudes, dir que el millor classificat sub08 va ser Carles Mellado, que va quedar en segon lloc de la classificació general. Només va cedir una partida davant el guanyador del torneig, Paris Francisco Ortega, que va aconseguir un ple de victòries en el torneig.

Pel que respecta als més majors, el torneig sub14, que també estan els sub12, va portar molt bones partides i eren les partides que més tardaven en finalitzar, apurant molt les seues opcions en cada ronda, es nota que posen ganes en els escacs.

El millor classificat sub12, va ser Artem Gukasov, del Club Ajedrez Basilio, que va quedar quart classificat en general, i no hi ha que deixar de dir, que el segon i tercer millors classificats en la categoria sub12, també eren del mateix club.

I el campió d’esta edició, Luis Montesinos del EVA Manises, que va treballar de valent per poder aconseguir la victòria en l’última partida, on desprès de l’empat en la segona taula per part d’Alejandro Yuste, hi havia que guanyar per ser el primer.

Per part del Club Escacs Alberic, en l’entrega de copes als primers de totes les categories, també es va fer entrega d’un “panquemado” típic del nostre poble d’Alberic, la típica “mona d’Alberic” que portem molt de temps repartint entre els jugadors i jugadores que venen a jugar el nostre torneig, per tal de donar-li més veu a un producte típic del poble. En la nostra idea està continuar fent este torneig, i sense la participació dels jugadors i jugadores que s’acostaren, no seria posible, gràcies a tots per vindre a participar, igualment, gràcies a les mares i pares per aguantar-nos un matí, i també als monitors que també s’acosten a vore com van els seus jòvens.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *