Reunió de Presis

Este dissabte pel matí hi havia molta activitat d’escacs en Canals, apart de tecnificació, estava la reunió que ha convocat el President de la federació amb els presidents del clubs o els seus representants per explicar un poc per damunt el que s’ha fet i el que es pensa fer.

Dins d’esta reunió, primer li tocava a ell explicar l’evolució de la federació, i clar, com és evident, presenta els punts que li van bé, com per exemple la pujada del pressupost cada any, que en uns 10 anys s’ha duplicat. Que estem en la “cola” de les altres federacions en nivell de subvencions per part de l’administració. Però no ha quedat clar els ingressos que hi han en publicitat, respecte a la resta de federacions (que no sé si es podrà traure). I tampoc, el cost de les fitxes federatives, que segons es podia vore en la presentació, era el quadre més gran, en prou diferència, això, en el meu parèixer, vol dir que la major part del cost de la federació estem soportant-la nosaltres.

A l’espera de les novetats, la més gran és la introducció del Xecball en la federació per tal de motivar a més gent i poder entrar en les escoles. S’ha fet obvi que la penya no estava molt enterada del tema, però tot s’anirà fent poc a poc, i a vore si ens va bé per acollir més gent al nostre esport.

La llei de protecció de dades, que tant està donant pel c.. a tot el mon, també en els escacs, i com es tracta d’una federació, s’ha d’anar molt en compte, també farà falta una reunió específica pel tema.

Una mesura pel proper any, és la que donarà més treball al Comité Tècnic d’Àrbrits (CTA), perquè es vol que en els tornejos oficials, siga este órgan qui designe l’àrbrit del torneig. En estos moments ens pot parèixer una intromissió de la federació en els nostres tornejos, però crec que realment és el que s’ha de fer, en altres esports, per qualsevol enfrontament has de tocar a la federació corresponent perquè t’envie un àrbrit, a nosaltres ja ens tocava.

La reunió s’ha fet curta perquè quan la gent començava a perdre la por per preguntar, ja era hora d’acabar, per la meua part, s’agraix l’esmorzar tan típic valencià que ens ha brindat la federació, però per una altra vegada si anem a la feïna, millor.

Per finalitzar casi la reunió, la meua pregunta de la ronda final de l’interclubs, on va haver uns quants encontres que finalitzaren en empat en tots els seus taulers, dir si la federació està pensant alguna mesura per evitar-ho, ja sé que segons el reglament ho poden fer, però si el que volem és millorar la imatge, s’ha d’intentar evitar estes coses. Igualment, que s’intente buscar més patrocinadors per esta última jornada que és la que més gent mou en un lloc concret i més eixida té en els mitjans de comunicació.

I hui no he fet moltes fotos, he fet un pares de “selfies” i una foto a la persona que més he mirat durant la presentació, Luis, una altra vegada no et poses davant de la pantalla, jajajajaja.

I que me disculpe el principal protagonista de la reunió, Paco Cuevas, que se m’ha passat fer-li una.

2019_06_15_Reunio_presis_Canals (5555) 2019_06_15_Reunio_presis_Canals (66666) 2019_06_15_Reunio_presis_Canals (111111)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>