Reunió àrbrits

El passat diumenge dia 26 de gener, es va fer una reunió d’àrbrits per aclarir criteris. Encara que algú puga no entendre perquè es fa una crònica d’este esdeveniment que afecta a una part dels escacs, dir, que no es feia res paregut en dos o tres anys.

En primer lloc, esta reunió deuria d’haver servit per unificar criteris arbitrals, però com no es feia en temps, resulta que es va optar per parlar de circulars que porten més de dos anys en vigor, i pareix ser que la tropa no està per la labor de fer cas d’estes circulars.

Per molt bona voluntat que es puga posar en tirar endavant esta reunió, si vols debatir o parlar de temes que porten més de dos anys, és normal que s’allargue esta reunió i puga ser soporífera per alguns dels presents.

I per acabar de liar-la, com resulta que tampoc es fan reunions en altres estaments, aprofitar esta reunió per traure temes d’altres estaments, crec, en el meu pensar, que no és correcte. Tal i com heu vaig manifestar en la reunió, que desprès de parlar més de mitja hora d’eixos temes vaig alçar la mà per demanar que es tancaren estes qüestions. En una altra ocassió que es va rependre este tema, vaig optar per penjar-me la bolsa que portava al coll, per estar apunt d’eixir de la reunió.

Els escacs, és un esport on una persona pot ser jugadora o jugador, àrbrit, president/a, monitor/a, entrenador/a, capità o capitana d’equip i organitzador/a. Totes estes funcions no estan agrupades en els altres esports, o jo no heu sé, en una persona només, per esta anomalia, quan s’intenta arreglar un tema específic d’una de les parts, resulta casi imposible separar-la de la resta. Però tenim que aprendre a separar-ho si volem progressar en el funcionament dels escacs.

Ara, me queda agrair la voluntat del CTA per esta reunió, la paciència que va tindre amb nosaltres i només espere un parell de coses, que l’altra reunió no esperem tres anys i que no tinga una previsió tan curta en la duració. Si hi ha temes que parlar, fins que no es parlen o queden clars, estes reunions no seran curtes.

PD: No es penseu que s’ha acabat, que només és el principi, a l’altra anirà un poc de contingut de la reunió.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *