Cinquena ronda 2020

Bé, anem fent camí i ara tocava jugar fóra de casa, el primer equip a Silla i el segon equip a Cullera, per tant, podem quedar tots junts en el lloc d’eixida per vore les cares i les ganes que tenim de jugar, guanyar i passar-ho d’allò més bé en este dissabte d’escacs.

Alguns, com sempre estan a l’hora que diu el capità d’equip, altres van justets, perque sempre ho fan, altres apleguen tard perque han d’arreplegar a altres i pillen a l’ambulància deixant a un malalt en casa i hi ha que esperar, cla, no es pot posar a pitar el cotxe en estos casos, i damunt si tens a la policia en les llums en marxa d’emergència darrere.

Però el més sangrant de tot, és que el convocador arriba tard i encara demana explicacions!!!!! Tindrà caradura!!! Ah! Que ell havia d’agarrar el TransSiberiano per estar en el lloc d’eixida i la neu no el deixava avançar, val, estàs perdonat.

Anem a les partides que és del que es tracta así. En un principi, els nostres rivals tenen baixes per davan, però a la fí, per darrere van els mateixos de casi totes les rondes, per tant, serà un encontre difícil perque nosaltres també tenim baixes. Per la part de darrere, Sergi va a fer la bayoneta en els peons (no busqueu en els llibres esta variant, perquè és autòctona), Noelia està complicant-se la partida, per moments, David no està content perquè no hi ha lio i Nodar, perd qualitat però compensa el peò de més que té, ell està molt bé en estes situacions, anem a vore com queda l’assumpte un poc més endavant.

Sense voler, o en ganes, jo faig la bona jugada i me costa un peó, al meu costat Peñarrubia que portava un peó de més des de l’obertura (entregat pel rival molt amablement) continua amb avantatge, menys mal perque la meua va mal. Però no hi ha que descansar molt, el meu rival es coneix que me va vore cara de llàstima i li va sentar mal guanyar-me el peó, i com és bon xic, a les dos jugades me’l torna el peó, però clar, ara tinc jo dos peons passats al mig del tauler i sense dames, uuuuuufffffffff!!!!! com ha canviat!! Com estava liat en el temps, o no sé en què, torna a fer una altra jugada mala i provoca ell sol que puga perdre una peça, a la fí, la partida.

En un moment, taules de Sergi al vuité tauler, victòria de Peñarrubia en el segon i la meua en el primer, ens deixava molt per davant, però ara hi ha que mirar la resta. Sense voler, han passat 3 hores de joc i és quan puc vore realment les partides per poder dir el que passava, encara que realment, sabeu que jo apunte i dic el que me pareix, no fa falta que passe en el tauler, clar.

L’encontre està igualat, perquè Noelia va molt mal i Nodar també, un poc més de temps i serà segur que empatem l’encontre. Queda David, Santi i Paco ( a este no cal ni mirar-lo, perquè segur que farà taules) per definir el resultat final. David comença a liar-la, Santi va millor però no acaba de saber com, el rival també està correctament situat i té les seues opcions, i com sol ser normal en estes situacions, empat, ningú sap com guanyar ( si es que hi havia alguna forma) i deixa ara el marcador en un empat a 3.

David ja està en la seua salsa, amb amenaces per tots els costats i com això és el que li agrada, sí que li trau profit, punt per nosaltres i son les 9 de la nit. Queda Paco, Paco???? encara no ha fet taules? ehhhh!! demanar-les, les ha demanat, però el rival sap que no li valen, i per tant, hi ha que jugar. Mitja hora més va tindre que aguantar de partida i el rival, ja cansat de jugar, va declarar taules i la victòria de l’encontre és per nosaltres Silla B 3,5- Alberic 4,5. Anem puntuant, que és el que més ens interessa per aguantar la categoria i estem tranquils en la classificació, però no hi ha que alçar les campanes al vol, perquè la lliga és curta i és prompte per aventurar coses.

Una curiositat del dia, al final, els vaig preguntar el motiu del perquè ens toca a nosaltres sempre este desplaçament, portem 7 enfrontaments seguits i ja dóna què pensar, jajajajaja.

Pel que respecta al segon equip, dir que va guanyar per 4-0 en Cullera, posiblement per la presència d’Alfonso allí, o no.

I com sol ser habitual, els nostres reporters volen deixar el seu moment del dia.

https://photos.app.goo.gl/n7biK2gkNXz2mFip7

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>