Social 2009. 2ª Ronda

Després del profitós paró del cap de setmana passat, on cal recordar que el nostre club s’endugué el torneig de festes de Carcaixent, em seguit disputant el Torneig Social.

Centrant-nos en aquesta nova ronda, de nou sorpresa, i és que Javi no va poder amb Vicent Garcia, qui es posa lìder juntament amb Paco, qui es desfé de Benet(quan vaig abandonar la sala de joc la partida era igualada) i Alberto, que de moment no patix molt per guanyar els seus encontres, sumant tots tres 2 punts.  Pel que fa a les demés partides, JL guanyà a Toni en un final de peonets, JR guanyà amb contundència a Vicent Doménech (Junior), Alfonso es va fer en Manolo i el narrador guanyà amb sort a l’altre Vicent Doménech, ja que aquest segon tenia un fortíssim atac però que no va saber aprofitar.

Pel que fa a la pròxima ronda, destaca l’enfrontament entre els dos primers de ranking, que es jugaran les seues opcions al triomf del Social. A més a més, Vicent i Alberto s’enfrontaran també per decidir el posible líder en solitari, ja que Paco descansa.

Entreneu-se que ací tenen tots ganes, i ningu es pot refiar del seu rival!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Social 2009. 2ª Ronda

  1. PACO diu:

    Ja veig que els dos primers estan fallant desde el principi. A vore si hi ha algú que pot superar-los a la fi.
    Benet, jo pensava que em faries algun regalet com els que feres en Carcaixent. També vaig suar el punt, i es que no et pots fiar de ningú.

  2. Alfonso10 diu:

    Els primers fallen i els segons se demanen byes… quin social més “light”…

  3. PACO diu:

    Este bloc mira que es soso, ningú diu res.
    els primers estan un poc callaets, i els segons, Vicent i Alberto es juguen el liderat.
    Hi haurá sorpresa al final?.

  4. Ximo diu:

    Callaets no se si estaran…pero cagaets igual si!!jaja. Si Adolfo em guanya el dissabte, jo aposte per ell com a campió del torneig!! Es que veig massa fluixets als “primers”…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *