Social 2009. 1ª Ronda

Nova edició del ja tradicional torneig Social. Amb 14 participants i un bon nivell, les partides es presenten interesants i entretingudes, tant per posicions que de segur seran disputades i lluitades, com per les clàssiques “xarlotaes” a les quals estem acostumats al nostre benvolgut club.

Feta aquesta breu introducció, passem ja al gros de l’assumpte. El dissabte passat es jugà la primera ronda del torneig. A excepció d’Alfonso, qui entaulà amb qui escriu, tots els “favorits”  guanyaren les seues respectives partides amb més o menys solvència. Pel que vaig poder vore, sols José Ramon li presentà guerra a Paco, qui per la seua veterània i condició acabà impossant-se.

El proper dissabte no hi haurà ronda ja que el club està convidat a jugar al torneig per equips a les festes de Carcaixent, així que la pròxima serà el proper 17 d’ octubre.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Social 2009. 1ª Ronda

  1. Xavi diu:

    Enhorabona al primer líder del torneig.

  2. PACO diu:

    Este torneig va a ser mes disputat, espere.
    Em costá molt guanyar a Jose Ramón.
    Ja veig que estos xiquets van a lluitar en serio, aixi que prepareu-se.

    Paco

  3. Jose Ramon diu:

    Home va estar entretinguda la partida però encara me queda molt de ensenyarme dels meus entrenadors, que sou tots, menos Enrique que es entrenador meu de un altra cosa, però be jejeje

  4. Ximo diu:

    Que gran mestre Enrique!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *