Social 2009. 4ª Ronda

Nova ronda d’aquest social que supera ja l’equador i perfila la fi. Pareix clar que el torneig podria ser ja sols cosa de tres, encara que “coses més rares s’han vist”.

Passant ja a la jornada del dissabte passat, sorpresa: Benet li guanya a Manolo!! Pareix clar que el mestre no està en el seu millor moment, i que super Adolfo està motivat després de entaular amb qui escriu la jornada anterior. Altra sorpresa va ser les taules que Alfonso li va traure a JR. Si el “paquete” no hagués tingut tanta por, possiblement hui estariem parlant d’una derrota de l’anomenat “mindundi”. I com no, altra sorpresa: “Relámpago” Sergi li guanya a Toni, en una partida que no vaig vore, però que segur que de no ser per Toni hauria acabat…”mu rapido”!!! I es que tant Sergi com Vicent, si jugaren un poc més tranquils, de segur que millorarien molt el seu joc. I parlant de Vicent, que no tenia boli abans de començar (menys mal que Sergi duia l’estoig, o el necesser, perque ahí cabia de tot!!), no va poder amb son pare que aquesta vegada no va ser tan benevolent amb ell. Passant a la partida de qui escriu, que dir…no veu la/les jugada/es bona/es, i perd front a Javi, qui s’enfila de nou cap al triomf del Social “con más pena que gloria”. Per últim, Alberto i Paco decidien el líder del torneig, i va ser l’ex “policero” qui li baixà els “humos” a Alberto, que ho duia tot guanyat fins el moment.

La propera ronda pot ser esclarisca un poc millor els candidats finals a endur-se el torneig. Jo sols avise: Paco ja no te pistola, però com perda jo no vuic saber que pot passar. I no és l’uinc a tenir en compte: quan li digau a Benet que enguany no hia picadeta a corto plazo, a banda que us reclamarà la quata del social al·legant que això és infrahumà, pot ser molt violent.

Vinga va, tots a entrenar que açò s’acaba i tot pot passat. Hi ha 5 ó 6 premis en joc, i un “trasto” més en casa sempre va bé.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 respostes a Social 2009. 4ª Ronda

  1. Xavi diu:

    De “más pena que gloria”, res de res. Lo que pasa, es que estic probant el vostre nivell de joc i no desitje apretar molt.
    Si posant “el ralentí” mira com vaig, no puc pensar com em posaría si apretara.

  2. Alfonso10 diu:

    el “paquete” esta setmana jugava contra Javi, per això dius que va tindre por…

  3. Ximo diu:

    que jo tbé soc paquete??? cagen deuuu, q aixo no ho sabia jooo!! pos la veritat q m’imposa més jugar contra Javi que contra altres, pero por no xe…no cal aplegar a tals extrems.

  4. Alfonso10 diu:

    si no és per por serà per lo lleig que és o per les cares que te posa???

    Ah, no he dit que sigues “paquet” no arribes a tant, el que volia dir és que has fet de “paquet” en el social: contra mi, taules i me tenies guanyat, contra Benet… sin palabras, i ara Javi s’aprofita de tu…

  5. Ximo diu:

    A tu guanyat, a Javi, guanyat…i cntra Benet i el Pintor faig un desastre. Soc com el vlc, contra el Barça i el Madrid jugue bé, pero contra el Gijón faig la xarlota, jajaja.

  6. Alfonso10 diu:

    Eres com les aspirines: cures els malats!!!

  7. Alfonso10 diu:

    volia dir malalts… ke m’he emocionat amb el comentari tan “recurrent”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *