Social 2009. 5ª Ronda

Paco Bru campió del Social 2009!

Paco Bru es proclama campió de la present edició del Social després de vencer a Javi, deixant-nos a la resta sols amb opcions a premis menors.

Passant a analitzar les partides, a la setena i última taula Manolo vencia a Toni, que encara no s’ha pogut estrenar al marcador però de ben segur que ho fa a la última ronda; a la sisena taula, victòria de Vicent Doménech fill front a un JL que de ben segur es confiaria massa; a la cinquena  taula punt per al narrador front a Sergi Rodríguez, encara que punt inmerescudíssim, ja que va jugar la pitjor partida de sa vida front a un ríval que dóna simptomes de millorar progresivament al seu joc, fent vàlid el refrany “la confiança dóna asco”; a la quarta taula Alfonso recupera terreny vencent al Pintor, mentre que a la tercera Vicent Garcia es desfeia amb poques dificultats (pel que vaig poder observar) de Benet, pujant així a la segona posició de la classificació; a la segon taula Alberto i JR signen taules, quedant-se així els dos amb opcions clares de premi(Alberto descansa i aconsegueix 4 punts); i per últim, Paco guanya a Javi, com ja em dit, a la primera taula, proclaman-se campió del social, ja que Vicent no té opcions d’agafar-lo al desempat.

Sols em queda donar de nou l’enhorabona a Paco, i dir que açò no s’ha acabat, doncs queden encara premis que otorgar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Social 2009. 5ª Ronda

  1. PACO diu:

    Ha sigut un torneig dur, ja ho vaig dir que guanyar les partides no sería fácil. Javi dos partides perdudes i Alfonso dos taules i una derrota, es el exemple. Van millorant els de baix i els de dalt fallen. Jo només he aprofitat la oportunitat. La partida que he guanyat a Javi ha sigut fabulosa, amb un joc molt bo per part meua i fluix per part de Javi. aço i els resultats que s’han donat m’han donat la victoria. Gracies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *