ASSEMBLEA DEL CLUB

Ya que el redactor jefe, vol vacançes i no pot informar de les coses, torne a comunicar les coses per a tots (ya sé que a alguns li faran mal els ulls de lo que estic escribint, pero que se ….).

Per al proper dissabte dia 12 de deçembre, tenim prevista l’assemblea del club, en la que els socis poden informarse detalladament de la situació del club. Serà a partir de les 5 i quart de la vesprada en la casa de la cultura i espere que fem un bon rotgle.

Al finalitzar la mateixa, donarem pas a la reunió per realitzar el ordre de força del provincial 2010, per tant, tot el que està lligat al club, pot acudir per la vesprada, si no es per un motiu, es per el altre i com fins ara em realitzat, parlar lo que es parlar, tot el mon tindrà la seua oportunitat.

Espere l’asistencia de tots els socis i jugadors.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>