1ª RONDA

Comença el torneig per equips, en el que més clubs participen. Aquest dissabte, el primer equip d’Alberic, tenia un difícil compromís davant el Carcaixent, curiosament, el segon equip també. Vesprada amb molt de fred per les temperatures reinants, però amb molta intensitat en les partides disputades.

No ha sigut una vesprada bona, per que el dos equips han perdut el encontre. El primer per 5-3 i el segon per la mínima, 4,5-3,5, que per falta de la experiencia en alguns jugadors, no ha donat el resultat esperat per el joc en el tauler.

Moltes novetats en els equips, per ser la primera vegada, i no tots amb igual sort. Alfonso estrenaba el primer tauler en el equip, José Ramon jugaba en el primer equip, els dos perden en la seua estrena. Per lo que respecta al segon equip, reestreno del equip de 8 jugadors, que no va resultar profitosa, i els dos xiquets de l’escola que participen en aquesta competició, uno perdent i l’altre amb un empat. Lo més important dels xiquets, es que per una vegada, vaen fer un poc de cas i pensaren un poc més de lo normal, per aixó, la partida la jugaren molt bé.

Esperant a la crònica oficial del corresponsal oficial del club, que va poder anar a cobrir el esdeveniment i que esperem la seua opinió del dissabte, abans de que acabe la setmana.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 1ª RONDA

  1. Santi diu:

    Impressionant vore al Pintor jugar en Carcaixent. La de segles que no es produia un fet així. Espere seguir veguent-lo sovint. Exit de participació que també espere seguit veguent sovint.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *