1a ronda interclubs. Crònica de Ximo

Èxit de participació en aquest inici del tradicional torneig per equips, tot i que tinguérem una baixa d’última hora, on la novetat d’enguany és el segon equip amb vuit taulers, fruit de l’augment de la participació dels nostres jugadors i les ganes de progresar i de millorar en una categoria més competitiva que la 2a provincial.

Ambdós equips jugarem a Carcaixent, i els dos perderem en partides que, al menys en el segon equip, foren molt bones (millor del q s’esperava, crec jo), i que perfectament podrien haver sigut favorables a nosaltres. Els nanos que debutaven feren molt boines partides, traguent unes taules el vuité tauler i una derrota el seté, tot i que va tindre detalls bons a la partida que em sorprengueren prou. Per això cal felicitar-los. El més gran de l’equip es marcà una victòria de llibre sense molts apurs, mentre que el Pintor guanyà amb regalet del rival. Però no tot és felicitat en aquest compte i els mals resultats es donaren també. El primer tauler deixà escapar les taules per els apurs de temps, amb un error al final que li valeren 4 hores per a res. D’altra banda, al tercer li feren un traje millor que al de Camps, mentre que el segon i el sisé deixaren passar partides que tenien guanyades. El sisé no el vaig veure, però amb el segon sí, i crec que amb una mica d’intel·ligència s’ha de saber que mai es poder donar unes taules amb ventaja, i més si amb eixe resultat asegures la derrota del teu equip. Però bé, són coses de l’ofici. De segur que la propera setmana errors així no es tornaran a cometre i que el joc en equip funcionarà millor. No sols hi ha un capità per a fermar, també per a consultar les ofertes de taules o si es convenient fer taules, etc.

D’altra banda, les partides del primer equip les vaig veure més bé poc, però cal destacar el debut del vuité tauler, que de segur donarà bons resultats aquest any. A la fi derrota del nostre primer equip, però pel que vaig veure les partides eren prou igualades. De segur que ibfluí també estaven calents a Carcaixent per la derrota que patiren l’any passat.

Vinga, tots a entrenar que el dissabte toca traure alguna cosa de profit. De segur que amb el nivell presentat els resultats vindran de forma ràpida.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a 1a ronda interclubs. Crònica de Ximo

  1. Adolfo diu:

    Vaig vore la partida del segon tauler, i efectivament va jugar mal un final que tenia guanyat.

    En el que no estic d’acord és en que no haja pensat en l’equip. Quan accepta taules està obligat a regalar un cavall quedant-se amb només un peó que pot ser frenat i menjat fàcilment pel cavall rival, o accepta que el rival li sacrifique un cavall per peó, arribat a un final de rei i cavall contra rei.

    Per tant un final mal jugat, però no una falta de no mirar per l’equip.

  2. jose ramon diu:

    Si no es podia guanyar, no es podia guanyat i punt, no passa res, jo també em vaig equivocar en el final, i la vaig cagar en una partida que eren taules si havera colocat bé el meu rei, aixina que no passa res. De ara endavant, com jo sóc el capità de l’equip, abans de demanar o d’agafar taules, agrairia que me heu preguntareu, perquè aixina mirant la posició i la puntuació de l’equip en cas de que s’haja puntuat, puc recomanar que feu taules, o no (que conste Benet que no va per tu, perquè si eren taules, eren taules i ja està).
    salutacions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *