Ací la crònica

Dissabte passat es va consumar el descens de categoria.

L’encontra va resultar prou més igualat del que pot pareixer pel resultat (5-3) i, sobretot, si mirem la classificació.

Encara que vam començar amb una derrota molt ràpida del que fins ara era el nostre jugador més fiable, Manolo, però jugar contra una “estrela emergent” és molt dificil, encara que siga una xiqueta de 14 anys.

Tot i això, prompte vam capgirar el marcador: victòries de David (imparable amb 5’5 de 6), taules d’Alberto i victòria de Javi. El marcador es posava 1’5-2’5, però a més, les partides que quedaven feien pensar en una heroicitat.

Però no va poder ser, Paco Bru perdia un final de torres i peonets en que estava mal de temps. Els dos primers taulers, després de quasi 4 hores de joc davant dos titolats (MI / MF) i amb molt bon joc per part dels nostres, no van aconseguir puntuar. El primer tauler, qui soscriu, no va trobar combinació per foçar taules per “escac continu” i al segon tauler, Santi amb peonets passats no va poder imposar-los.

Quedava Sergi, que havia malbaratat una bona posició i, en un final complex, el seu rival va oferir taules, ja amb l’encontre al seu favor, cosa que agraim ja que ens va estalviar temps d’espera, així vam poder sopar a casa. Encara que parega extrany encara queden cavallers que juguen als escacs.

Així i tot, resultat final 5 a 3 que ens assegura el descens, però sempre hem de mirar la part positiva: l’any que ve canviem de grup, així no ens avorrim sempre al mateix, jeje.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *