Ultima jornada

En totes les opcions clares pels dos equips, les partides eren per vore si el nostre joc anava a millor o si era una continuitat de tot alló que ens ha passat durant el torneig. Com era d’esperar, va ser la continuitat del torneig el que acabava imposantse en les partides.

El primer equip va ser derrotat per 2-6, el pitjor resultat de la temporada, amb partides resoltes per errors infantils dels nostres pupils. No podem apretar més als nostres jugadors, per la temporada que han realitzat, si mantindre l’equip no ha sigut possible, a l’altra vegada esperarem que sí.

El segon equip va perdre per la mínima, 3,5-4,5, davant l’Ontinyent. I en aquesta jormada no podem tirarli els trastos al cap als mès menuts de l’equip, perquè ells si que vaen puntuar, però els més veterans de l’equip no. És la primera temporada que juguen els huit taulers i la preparació del jugadors, no pareix que siga la millor, a vore si per la próxima temporada responen millor del que s’espera d’ells.

Com el primer objetiu nostre és gaudir dels escacs, espere que tots els nostres tinguen aquest cumplit i l’any próxim, anirem a per altres objetius, enhorabona a tots per participar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *