XXVIII TORNEIG INDIVIDUAL FIRA

Ahir dissabte dia 19, disputàrem una nova edició del torneig d’escacs rellamp de la fira de Sant Joan. Continuant amb la bona assistència de jugadors dels anys anteriors i millorant el nivell dels mateixos, va ser un torneig molt disputat i amb canvis constants de líder del torneig.

Primera ronda sense sorpreses, ni molt que destacar en la mateixa. A la segona ronda, els enfrontaments produïts ja era d’esperar una bona partida i el primer favorit en caure va ser Alfonso, davant la nostra última adquisició David. L’altre enfrontament dur, era el de Manolo i Sergi, però pareix clar que amb el ritme ràpid, Sergi li supera al nostre monitor de l’escola.

A la tercera ronda, comença a vindre tot el lio perquè els resultats no són els que a priori s’espera. Eloy guanya a David, el “narraor” a Ximo (este és més normal) i Sergi remata a Alfonso en la seua esperança de guanyar el torneig. Pel que fa a la quarta ronda, Eloy baixa del núbol a Sergi, David recupera el terreny perdut guanyant al “narraor”, deixant a Eloy amb tots els punts aconseguits i cinc jugadors per darrere amb un punt menys.

Quinta ronda i Ximo pega un colp en la taula perquè vol guanyar el torneig, i guanyant a Eloy queda en el grup de favorits de quatre jugadors empatats en el primer lloc, els dos mencionats anteriorment i Javi (que demostra la seua veterania davant Sergi) i David que li guanya a Jose Ramón.

Interessant sexta ronda amb els quatre líders enfrontats entre ells i deixa a Javi i Ximo com a líders per guanyar el torneig, desprès tombar a Eloy i David.

I l’última ronda, com ja han jugat Ximo i el “narraor”, l’ordinador diu que aquells que decideixen el torneig seran Paco i Alfonso, respectivament. Per donarli més emoció al torneig, els dos favorits no poden amb la pressió i perden les seues partides, quedant per primera vegada empatats en el primer lloc cinc jugadors amb 5 punts.

Menys mal que tinguem l’ordinador amb els sistemes de desempat i prompte sabem el guanyador, que un altra vegada és el “narraor”, quedant patent la seua superioritat en el deceni. Pel que respecta a Ximo, no li va com toca i queda quint, per darrere de Paco (que torna a fer el submari) i Eloy i David, aquestos dos tenen que anar al tercer desempat per decidir qui serà segon i tercer.

Partida molt interessant, però Eloy com compta amb les taules al seu favor, torna a guanyar a David i queda segon.

No puc finalitzar aquesta crònica, sense fer menció dels jòvens valor del nostre club que també participaren, quedant el millor infantil Vicente Doménech. La resta d’alumnes molt correcte i no va fer necessari la intervenció de l’àrbit en cap conflicte presentat.

Podeu vore o descarregar les fotos ací

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>