TORNEIG PER EQUIPS

El passat dissabte 26 de juny, disputarem una nova edició del nostre torneig per equips Fira de Sant Joan i Sant Pere. Tal i com venim fent els últims anys, el format de vuit equips amb quatre jugadors per cada, va prenent forma habitual i pareix que als nostres jugadors cada vegada els agrada més jugar-lo.

Com a novetat principal, aquest any, el Club Escacs Alberic presentava 3 formacions, donant molt de joc als nostres jugadors i pareix ser, que també més emoció al torneig. Desprès de unes rondes, el nostre segon equip era el primer classificat i segon el Carcaixent. Aquesta privilegiada posició la va deixar en la penúltima ronda, al perdre davant el Benifaió i quedava amb un punt menys que el Carcaixent.

Última ronda i tot per dedidir en els quatre primers jocs. Per donar més emoció, els enfrontaments directes entre Carcaixent i Alberic B (amb un punt de més per als primers), i el Benifaió amb l’Alberic A (amb punt i mig per als nostres) eren per decidir els llocs finals del primer al quart.

Pel que respecta als altres equips, molt bones actuacions, si bé no han estat punters al final, si que han sigut decisives les seues partides, llevant puntets als a priori candidats per guanyar el torneig. Així, tant Benimodo, com Benigànim i Rafelguaraf han realitzat un bon torneig, si no és per les partides guanyades, sí pel seu bon estar davant el tauler, sense deixar cap de punt perdut i anant sempre a per totes.

Però no he oblidat als primers classificats, estava en l’última ronda i pel primer lloc, els nostres jugadors no poden amb el Carcaixent, i queda aquest com a campió. En la lluita pel tercer lloc, els nostres no volen sorpreses i aconsegueixen un empat que els dona aquest lloc. Molt bona actuació dels nostres que tenim a dos equips entre els tres primers llocs.

Només cal dir, que fins l’any próxim i gràcies a tots per participar.

Podeu vore o descarregar les fotos ací

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>