Torneig per Equips La Ribera

Aquest dissabte passat el C.E.A. participà en el Primer Torneig per Equips La Ribera, disputat a la veïna localitat de Massalavés. Els nostres quedaren en segona posició empatant en tot amb l’Alzira.Els participants varen ser Alzira, Montserrat, Massalavés, l’Alcudia, Benimodo i Alberic.

El millor de tot, com no podia ser d’altra manera, l’esmorsarot que ens pegarem abans de comensar. Un servidor anava sense desdejunar, i acabà ben ple. I com no, amb moltes forces per jugar.

Des de la primera ronda quedà clar que els aspirants al triomf eren l’Alzira i nosaltres. En el nostre emfrontament directe empatarem, amb derrotes de Javi contra Clarí i de Manolo contra Solà, mentre que que Alfonso s’imposava a Garcia i el narrador a Gerona. En els demés emfrontaments sols cedirem cada equip mig punt. Amb els punts per match i la suma dels punts empatat, disputarem un encontre de desempat, però fou per a res. JR s’imposà a Solà i Ximo de nou a Gerona, però Javi caigué per il·legal i Alfonso no podé repetir l’anterior resultat. Així que de nou 2-2. Pel sistempa holandés (el primer tauler d’ells és el guanyador), l’Alzira s’endugué el premi (d’alguna forma calia desempatar, i com Jesús era l’arbitre…xD), que a la fi fou el de menys, ja que disfrutarem d’un bon matí d’escacs i es vegeren bones partides.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>