Benigànim

Dissabte 10 de juliol i nova edició del torneig per equips en Benigànim, que aquesta vegada enfrontava a 6 equips per la victòria. El nostre equip de circunstàncies (com sempre), es presentava en el lloc de jugar a l’hora marcada, puntuals que comence puntual el torneig.

La primera ronda, comença a clarificar que no va a ser el nostre dia i empatem a 2 davant L’Enroc. Per si encara no estava clar del que podia fer el nostre equip, perdem la segona ronda davant els anfitrions i a la tercera, tornem a empatar amb el Carcaixent. Resultats que ens deixa prou distanciats dels que van líders i només podem aspirar a guanyar el tercer lloc.

Penúltima ronda i guanyem a l’Ontinyent i el Benigànim empata amb L’Enroc, deixant una última ronda molt decisiva per aclarir les possicions. Per un costat Benigànim i Carcaixent amb l’enfrontament directe, decidiran al guanyador del torneig. I nosaltres i L’Enroc pel tercer lloc, amb ventatja d’aquestos, que si guanyen amb 3 punts quedaran tercers.

Carcaixent no falla i guanya el seu encontre i queda com a Campió del torneig, segon Benigànim i queda dir el tercer. L’equip de L’Enroc només guanya per 2,5 punts i nosaltres 4, quedem empatats amb 6 punts i en el primer desempat també, tots dos tenim 12 punts aconseguits. Però és en el segon quan els nostres són millors, per guanyar al seu primer tauler en l’enfrontament directe.

Bona vesprada d’escacs en el carrer, un airet molt bo i esperem repetir un altre any, per vore si guanyem aquest torneig.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *