SÈPTIMA RONDA

Després d’una parada amb les notícies del torneig que tenim entre mans (el nostre Redactor Jefe pareix que vol cobrar més) torne a moure aquest bloc per a tots els aficionats dels escacs.

El primer equip d’Alberic ha guanyat molt clarament al Jaque Mate de Torrent per un contundent 7 a 1. Només s’ha decantat a favor dels nostres algunes partides en el final de la partida, on els visitants no han encertat en la jugada correcta per guanyar la partida, o al menys per no perdre-la.

Pel que respecta al nostre segon equip, debacle quasi total davant un aspirant a l’ascens de categoria L’Enroc, per un contundent 0,5-7,5. També puc dir el mateix que en l’altre encontre, que hi ha partida que només s’ha errat al final i posiblement el resultat no hagera sigut tan contundent.

En l’encontre de Segona Autonòmica Centre, només dues taules dels taulers quatre i vuit, que pareix ser, no tenien moltes ganes de jugar, perquè una vegada han realitzat l’apertura i entren en el mig joc, s’han decantat per fer taules i no arriesgar res. La resta d’enfrontaments, com és natural, victòries per a els jugadors nostres, amb una victòria per oblidar-se d’apagar el mòvil del rival inclós (que a mí sí que em pareix molt bé la norma d’apagar els mòvils, no paren ninguna partida de pilota perquè el jugador li toquen i es posa a parlar a meitat de la partida), i més encara si abans de començar l’encontre, els dos capitans estaven d’acord amb que un jugador tinguera el seu mòvil en silenci.

Només va pasar aquest fet, un altre jugador es va enterar que ell també el tenia conectat i el va apagar inmediatament, fet que es pot sancionar igualment, però es veu evident que estava apagant l’aparatet i no calia tornar a entrar a debatir aquest tema.

Del segon equip poc que contar, necessiten jugar un poc més per agafar un bon ritme de competició, que amb les partides rellamp en el club no és prou per pujar el nivell. Bones partides que no es guanyen o es perden per una jugada que es realitza malament, i fa aquest resultat tan abultat que només el segon tauler nostre va entaular i evita “el rosco”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *