HUITENA JORNADA

Una vegada passat la meitat de la competició, pareix un poc més clara la classificació del nostre grup, amb tres equips per baix prou destacats i tres equips per dalt amb totes les opcions de pujar de categoria, i que en aquesta setmana no han errat en els seus encontres.

Pel que fa al nostre equip, victòria prou còmoda davant l’equip B de Gandia. Molt més abultada del que pareixia a mitja jornada passada, perquè les partides no les teníem al nostre favor. Només el nostre quart tauler semblava un poc millor que el seu rival, les altres partides molt igualades, menys un dels nostres, que va pensar que si li oferia al seu rival doblar els seus peons de l’enroc i atac en la seua contra li podria guanyar. Sort per a ell que el seu rival no va vore les jugades més clares per aprofitar aquesta situació i li va regalar una peça, que quan vaen canviar les reines es va desfer tot l’atac i el nostre es va quedar amb peça i algun peonet de més.

Això em va portar tota la vesprada de cap, ja teníem un punts menys i si perd tan ràpid un dels nostres, serà molt mal per a la resta. En un moment de tranquilitat, repase els rellotges per vore com van i en el sèptim tauler el nostre està prou més apurat que el seu rival, mire la partida i el nostre perd de peó. Té l’enroc rival obert, però no pareix compensar, aguanta un poc més i perd un altre peó (menuda debacle en espera, vaig pensar) a la volta que controla l’atac del nostre en el seu enroc. Quan pareixia que la partida estava perduda, no veu la jugada guanyadora (entrar-li a l’enroc amb possibilitat de mat) i queda un poc més mal en la possició, però tornà a errar i perd una torre, que el nostre jugador no desaprofita l’ocassió i en poques jugades guanya la partida.

L’últim tauler dels nostres amb la partida molt igualada, realitza unes jugades per deixar al seu rival en zugzwang i s’impossa clarament. En el segon tauler, també molt igualada la partida que només es va decantar a favor del nostre per una fallida del rival, deixant-se un doble en el final i la peça de més va ser ràpidament aprofitada.

Les taules de l’encontre foren per als jugadors primer i tercer. Prou disputades però amb alfils de diferent color, per part d’un i tots els peons tapant les possibles entrades per l’altre, va ser impossible forçar la partida.

El millor de tot, la victòria dels nostre equip i esperar tornar a repetir la setmana següent, que serà un poc més difícil degut principalment a la visita del primer classificat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *