FIRA SANT JOAN PER EQUIPS

Éste dissabte passat, es va disputar el tradicional torneig per equips, de la Fira de Sant Joan. Torneig de partides rápides, entre uns cuants equips convidats y dos formacions locals.

Desde el començament del torneig, es va vore, que un equip estaba en plena forma y mantenía un bon nivell en cada encontre. A la fí, no va perdre ninguna partida y es proclamaba campió del torneig per primera vegada, estem parlant del Beniganim. No han estat molt acertats, en el provincial passat, pero demostren, que el seu nivell está aumentant.

Segond classificat del torneig, el sempre bon equip de Carcaixent, que va patir una baixa important, en el moment de l’eixida a Alberic. En tercer lloc, queda la nostra formació local, que en l’ultim encontre, va perdre davant el Rafelguaraf y deixa escapar el segond lloc.

Bona vesprada pasada, jugant als escacs, amb un local molt agradable (Bar Rosegó, al interior) y la entrega de trofeus, també va estar molt bé, amb la arribada de dos membres de la Cort D’Honor, que donaren millor cara a éste protocol.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: FIRA SANT JOAN PER EQUIPS

  1. Adolfo diu:

    Enhorabona als campions, el Benigànim. I enhorabona al campió, Montañana, que ja havia vist com li pegava dos besets a ixes xiques tan guapes, però desde el meu angle no es vea que s’havia ligat una d’elles ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>