TORNEIG D’OLIVA

El passat día 5 de juliol, es va disputar un torneig d’escas per equips, organitzat per el CAO. Es donaren cita 12 equips, per pasar una bona vesprada, disfrutant del escacs, pero amb la serietat que comporta un torneig.

Molt bones vistes del mar y una brisa, ens recuperaba inmediatament, per a la següent partida. Pero com anavem a jugar als escacs, diré que el guanyador del torneig, va ser el equip del Oliva, molt prop es va quedar el Alzira y perdent la última ronda, només va ser tercer el equip del Sueca.

Després, es situaren 4 equips amb els mateixos punts, el Alberic entre ells, per tant, la vesprada va ser aprofitada per els nostres jugadors y aixó que, es va fallar en un parell de punts, que a la fi van ser molt importants.

Respecte als nostres jugadors, el millor dels 5, va ser el sorprenent José Luis Martínez Cuquerella, que va fer 4 de 5 punts possibles. A pesar de haber protestat molt, per el fet de jugar tres partides consecutives en negres y la explicació meua no li acababa de agradar- ( pero si les has guanyat les tres y la que has jugat en blanques ha sigut la que has perdut, de que te queixes??)-.

Bona brisa, bona vista, bones partides, bones rialles entre les rondes, BON análisis de una partida y per finalitzar, bona “picaeta”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>