Sant Bernat Alzira

El passat dissabte es disputà a Alzira el ja tradicional torneig de festes de Sant Bernat. Al torneig acudiren Javi, Alfonso, JL i Ximo. Javi a la fi s’endugué el premi al millor <2000, amb una bona actuació ( 5 punts de 7 ). Alfonso va fer 4 puntets, mentre que JL va fer 2 punts, i casi torna a casa a peu ( s’excusà dient que s’havia despertat massa justet, que a l’altra més prompte…). Jo vaig fer bones partides però deixant escapar els punts amb errors de xiquets menuts. A la fi 3 de 7 possibles. Com a anècdota, dir que l’hora prevista per a finalitzar el torneig era la 1 i 30, i eixiem d’allí cap a les 3 menys 15… A mi al menys em foté mitja carrera de fórmula 1!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Sant Bernat Alzira

  1. Xavi diu:

    EEEEHHH!!!, que vaig quedar empatat, amb el sext classificat

  2. Alfonso diu:

    I a mi me va atracar un 2270 FIDE que si no…

    De tota manera a mi me va alegrar el matí l’última partida que vaig guanyar al xavalet eixe que és tercer de la Comunitat i 10 d’Espanya i sempre li pega unes castenyes al rellotge… acollonarà als de la seua edat perquè als de la meua… jejeje

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *