Autonòmic Dènia

Agradable jornada d’escacs la que visquerem ahir. Es disputà a l’aire lliure, molt a prop de la platja (tan que a la vesprada ens gelàvem). En el tema esportiu, destacà la regularitat d’Alberto (1 punt de 6), q sols fou trencada per la victoria sobre un xiquet de 7 anys. Els demés, Alfonso 3,5; Javi 3 i Ximo 3 també. Pel matí es disputaren 4 rondes, on la gent ( en especial qui escriu ), estava un poc endormiscada. Ja per la vesprada, després de repostar, pegar un passeig i estirar les cames, tot eixí millor. Contundent victòria sobre l’Alcoy B per 4 a 0,on recordem que Alberto trencà la regularitat. L’última ronda, que jugàvem contra el 4 classificat (empatat amb el 2on), es vegeren bones partides on tansols el narrador va aconseguir la victòria. A la fi, 10’5 punts i una bona jornada d’escacs.

 

Ximo

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Autonòmic Dènia

  1. Alfonso diu:

    Jo vaig fer taules les 3 primeres partides (en una estava perdudíssim i, fent honor a la meua fama, vaig atracar) i anava jo líder en “regularitat” jajajaj. Però Alberto ho superà siguent el “bonus” dels rivals. jajajajja

    A l’última ronda vaig tenir guanyat un 2229 FIDE però tenia molta son i fred com per a pensar… i vaig perdre per temps.

    S’ha de destacar del torneig que tots els equips anaven a guanyar (pels 200€ principalment), res de passar el dia, i quasi tots els rivals ens superaven en ELO (i de bon tros).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>