Xàtiva B 1,5 – 6,5 Alberic B

Els veterans del club, amb molt bon criteri decidiren fer-se el tallat al local del Xàtiva, així que quan la jovenalla que es va deixar els diners al poble va arribar a la sala de joc ja estaven tot l’equip complet.

Deixar el cotxe a 10 dimunuts caminant per a no tindre que eixir a possar la monedeta de l’ORA i que finalment siguen 15′ va fer que arribàrem justet justet i a jugar.

Ramón obri el marcador per a que Sergi, i els dos Doménech el redondejen i ens plantem en un 4-0 amb la meva partida amb peça de mes i la de Vicent García amb un final que pintava molt be.

Jose Luis demana taules amb l’encontre decidit però el rival decideix emportar-se la única victória local. Adolfo, com que pensava que era l’aniversari del rival li ofereix taules i finalment Vicent García i Jo acabem les partides amb victòria.

Molta alegria d’ún equip que l’any passat sols conseguí una victòria en tota la temporada i enguany ja en porta 2 de 3. Sense dubte el calendari ha fet que ens toquen els equips que encara no han tret punts i previsiblement no estaran lluitant per l’ascens.

La setmana que ve, ens toca l’Alzira C, líder intractable del grup. A vore si els plantem cara i mentretant, que ens lleven lo ballat (en homenatge a la banda sonora que amenitzava les partides).

Sergi

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *