CRÒNICA DEL “B”

Así està la crònica que ha fet un col·laborador, Vicente Doménech Briz (Luke Skywalker).

El ejército de Han Solo Sanchis se enfrentó en la fortaleza Setabense al equipo Saetabis B.

El primer enfrentamiento que acabó fue el de Che Waka Ramón y éste derrotó sin contemplaciones a su oponente, así como el intrépido Sergi Rodríguez R3PO, nos dio el susto de la tarde cuando su oponente le dijo “Jaque Mate” de la guerra sin cuartel, menos mal que fue una falsa alarma, después de los cálculos pertinentes se salvó y a continuación pudo rematar la faena.

Después en una fratricida batalla el Luke Skywalker Vicente Junior, tras plantear la italiana y sus diversas estrategias posicionales venció a su rival.

En la parte alta de la batalla Anakin Skywalker Vicente Senior se le planteó la escandinava, más conocida como “La Dama Bailarina”. Pero después de un largo enfrentamiento posicional el enemigo sucumbió.

Después que nuestro ejército galáctico empezaba a desnivelar la batalla los últimos cuatro enfrentamientos, la cosa se complicaba hasta que Anakin sin querer apagó la luz, en plena guerra. A partir de ahí el Maestro Yoda Adolfo hizo tablas en su combate.

R2D2 Jose Luis acusó su falta de entrenamiento y perdió. Pero el gran Obi Wan Saler con su caballería rusticana realizó la partida de la tarde, imponiéndose con gran maestría y habilidad. Y por último pero no menos importante el capitán Han Solo Sanchis defendió el primer tablero con gran destreza.

La gran guerra galáctica CONTINUARÁ…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a CRÒNICA DEL “B”

 1. Adolfo diu:

  No estat mal la crònica del meu padawan Vicent Skywalker. M’ha paregut estelar, que dic estelar: Galàctica.
  Per tirar un poc de lluny que ens allunye del cuarto oscuro de la fuerza de Canduterio Vader ací envie la meu crònica:

  CRÒNICA DE JODA BENET

  Viatge sense incidències.

  Jugue de quint i encara que esta setmana ni em trobava cansat ni tenia ninguna altra excusa per jugar mal ho faig igualment. Jugue mal l’apertura, després he vist amb el Fritz que no tant com pensava, però si em queda en una posició tancada i sense iniciativa. No estic perdut, però la posició no m’agrada gens i és la típica en que els errors son inclús més letals de lo habitual. Almeny el Pintor i els taulers de darrera han guanyat tots 4-0. Així i tot dec de sbreoviure per si ens fallen les figures.

  Totes les meues jugades d’apertura tenien una raó de ser i les feia amb bon sentit. Pero com vaig dir després: “El tiempo me ha quitado la razón”. Com podreu imaginar ixa juada supostament bona no ho era, com haguera vist de calcular més. Així que d’una posició incòmoda pase a una clarament inferior amb diversos errors. I comença a combinar-me en una posició abierta i el meu rei sense enrocar. Afortunadament no va vore una sacrfici de qualitat en que acabava destrossant-me així que encara vaig equilibrar.

  Problema. Feia un rato teniem ell 73′ i jo 25′. Ahora em guanyava 25′ a 5′ i després de varies amenaces, per por al rellotge vaig acceptar un canvi de cavall que em desfeia completament l’estructura de peons a l’ala de rei. Però el meu rival no era un gran jugador de finals i no ho aprofità a temps. Pelearem un poc (torre i peons, cadascú amb superioritat a un costat) find que ell va fer més errors fins que em regalà l’oposició quan el final ja era només de peons. Jo savia que la meua victòria era un fet, però ignorant dels resultats als primers taulers, i sabedor de que amb cinc minuts de rellotge pasava d’arriscar-me a fastidiar l’equip li vaig propondre unes taules que va acceptar encantat. “Hagueres guanyat” digué un company seu com si jo no tinguera que saver-ho, “jugue en equip” vaig contestar diplomàticament.

  Alguns del primers taulers guanyaren també, el que no sé es si abans o després de la meua partida. Però com deia aquell personatge “Trabajar nunca mató a nadie, pero para que arriesgarse”.

  P.D: Si l’edicio del llibre del 50 aniversari encara no és definitiva encara se li poden afegir Frases Cèlebres.

  P.D. D’Última hora: Vos heu fixat que només fem cròniques quan guanyem. Encara serà cert lo de que la Victòria te molts pares però la Derrota no tants. Esperem tindre motius per redactar-ne m’es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *