SOCIAL 2008

Terminó el social del club, con la inesperada victoria de Javi (aunque en la ronda anterior, ya era campeón del torneo, matemáticamente), con una victoria final sobre Sandra, que tras un par de errores simples, sucumbió rápidamente.

 

En segunda posición del torneo, Manolo y tercer clasificado Paco, se han intercambiado las posiciones, del anterior Social. Manolo, que venció a Rafa, con facilidad de la esperada y el pinchazo de Paco con Vicent, propiciaron un triple empate para el segundo puesto y el perjudicado del mismo, fué Adolfo, que quedó fuera del podio final, pero todavía consiguió trofeo, al mejor clasificado sin ELo FIDE.

 

Destacar la actuación de nuestra promesa Josep, que tal y como iba avanzando el torneo, estaba más centrado y presentaba más batalla, teniendo en cuenta, que su nivel era muy bajo, con respecto a sus rivales. Otra actuación destacada, es la de Sandra, que consigue su primer trofeo, tras dejar a los infantiles, tiempo atrás, para llevarse ahora, el premio al mejor clasificado sin ELO.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: SOCIAL 2008

 1. Adolfo diu:

  Antes que res felicitar al campió. Quan amolla coses com “per tercer any consecutiu” m’entre ganes de derramar sang, però després de guanyar Sandra, evitant que ella em deixara sense trofeu ja no estic tan tiquismiquis. Les altres caramboles possibles eren perdre Paco i Manolo, que així no m’hagueren llevat el subcampionat. Però merescudament han conseguit grans honors al club.

  Meny mal que la classificació del Social enguany no es compta per a l’ordre de força, que jo de quart tabler anaem a flipar.

  El més important del torneig ha sigut lo be que ens ho hem pasat i les partides interesants que hem tingut. Açó haurà que repetir-ho, espere que a la próxima s’apunte més gent.

  Una petició per a l’organització. Està molt be lo de celebrar-ho en una picaeta, pero també vos haguera agraït que m’avisareu abans, que en la panza plena de berenar a casa no es pot cumplir igual. De tota manera va estar molt be.

  P.D: Adivineu quin hijo pródigo s’asomà. Pues no, era: Enrique!!! I no només aixó, sino que ha dit que pensa apuntar-se per a l’Interclubs. S’espera un augment de les demandes per jugar al segon equip.

 2. PACO diu:

  Felicitar al primer sense elo en primer lloc, ja que ha tingut molta sort i a mes a mes no ha jugat contra mi, que m’he quedat amb les ganes. Felicitar al campió també un any mes. Aixi com un any mes m’ha guanyat, però que no es pense que sempre será aixi, que no va a tardar molt en perdre.
  També felicitar al segon, el nostre mestre Manolo, i a tots els participants.
  El que no ha jugat ell se ho ha perdut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>