II Torneig Estiu Alberic

Un altre torneig amb uns quans amics dels escacs en Alberic. Aquest any s’ha fet a l’aire lliure, per tal de gaudir de La Glorieta d’Alberic, que fa molt de temps que es jugava en aquest lloc, fa molts anys es disputava un torneig tancat per equips en la Fira de Sant Joan, però ara es decideix per un individual, i així es pot jugar contra una gran varietat de rivals.

En aquesta primera crònica, només es tractarà d’agrair als participants el haver jugat aquest torneig, al Campió del torneig, per la seua victòria “in extremis”, quatre jugadors empatats a 5 punts i el primer desempat diu que guanya ell, Francisco Barbero, enhorabona! Segon classificat Carles Mengual (que m’ha guanyat l’última partida) i tercer “el narraor”. Que estava amb ple de victòries, però el primer desempat és el Sonneborn-Berger i si perdia, el desempat no anava a ser molt bé per a mí, com així ha sigut. I per finalitzar a qui ha sigut premiat, dir que el premi del millor local ha anat a parar a mans d’Eloi Cantero.

Per finaltizar el torneig, s’ha fet entrega d’una “mona” (panquemado) a tots els assistents al torneig, que s’han fet en el Forn d’Alberic “El Salero”.

I per vore els resultats del torneig, adjunte l’enllaç de chess-results.

http://chess-results.com/tnr106263.aspx?art=0&lan=2&turdet=YES&flag=30&wi=984

I si encara es quedeu amb més ganes, un altre enllaç per vore als protagonistes del torneig.

https://plus.google.com/photos/108322988216417718056/albums/5902799675464999265?authkey=CPGZnr-GuJrmeg

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *