FINAL INTERCLUBS

Ja ha finalitzat l’interclubs 2014 i una altra vegada ens toca baixar de categoria. Sense desmereixer a ninguns dels nostres rivals, els nostres errors ens han dut a aquesta situació, no hi ha que recriminar-li a ningú res, perquè tots han fet el que han pogut (espere) i en la propera edició ja tenim clar l’objetiu, tornar a pujar de categoria.

Pel que respecta a l’última ronda, hi ha que dir que la concentració és un èxit (per a mí) perquè es poden vore com van els encontres en cada moment. En el tram final, es podia vore a jugadors de diferents clubs preguntant pels resultats, interessant-se en les partides que faltaven per acabar, fent els càlculs per vore si es podien salvar, i comentant les diferents posibilitats que cada ú tenia.

Nosaltres teníem en la nostra mà la permanència, si guanyàvem, ens quedàvem en primera, la resta de resultats no ens afectava, però poc a poc, els resultats estaven dient que no era el nostre dia i això feia que la resta d’equips heu tenien més bé per salvar-se. Partides prou clares, de colp es tornaven perdudes i altres per un simple moviment no es podien guanyar, mig punt perdut en un costat, mig punt en un altre i així en un parell més de partides, ens porta a perdre l’encontre i la categoria. Ara toca preparar-se per l’altre any i recuperar la categoria.

Qui desitge vore unes fotos del dia del torneig, adjunte un enllaç.

https://picasaweb.google.com/115560915887815768413/2014_03_22_Final_Interclubs?authkey=Gv1sRgCNCBoZiOsuylaA

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *