1a Ronda 2on Equip

 És una crònica feta per JR, que estrena capitania al 2on equip:

Hem aplegat a Massalavés, els nostres jugadors relaxats, pero sense confiar-nos. Els jugadors de Massalavés, molt cortesos, ens han esperat a que aplegarem al lloc, i no han deixat correr el temps fins que no aplegarem. Hem escit l’acta i ens hem acomodat. Començem a jugar, i Jose Ramon ha sigut el primer que ha acabat, ja que el seu rival li ha “donat” una dama neta, i a partir de ahí han començat a caure mes peçes. Alberto, jugant perfectament un final, amb lleugera ventatja, ha rematat la faena, donant-nos el segon punt per al nostre equip. Només quedaven Rafa i Sandra per acabar, Sandra tenia ventantja de peó, aunque finalment la partida s’ha complicat i ha acabat perdent per temps. Només quedava Rafa per a acabar la partida, Rafa tenia torre de ventatja i la partida estaba prou clara, tot era qüestió de temps, i així ha sigut, el rival ha acabat abandonant, davant una clara superioritat de Rafa. Ens hem endut 3 punts i de moment les coses pinten bastant bé, esperem que la cosa siga aixina durant tota la temporada.

 

 

Jose Ramon.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a 1a Ronda 2on Equip

  1. Santi diu:

    Pareix que el segon equip vol lluir-se enguany a l’espera de l’aparició estelar d’Enric al que tots esperen per veure’l en acció.
    Per cert, pareix que al segon equip quedes mal si li entregues alguna cosa menor que una torre… En fi, espere que lis vaja be.

  2. Santi diu:

    Yeee capità. Quan em dona la peça està a 2 jugades d’entregar-la o el meu peo es imparable. No cal treballar tant el final com diu el gran capità. Quan force el canvi de dames el rival no es pot moure. El final era molt simple. Vaig acabar l’ultim no perque m’agrade exhibir-me sino perque amb el meu entrenament perfectement podria haver sigut jo el que donara la peça. Millor poc a poc que fer el ridicul.
    He de dir que em vaig preparar un poc contra el rival d’Alfonso pero en lloc d’això el rival d’Alfonso va preferir la revenja contra el nostre flamant segon tauler que va rebutjar les taules i tirar-se a lo kamikaze.

  3. Santi diu:

    El segon equip comença fort. O lis donen una torre com a minim o no es mouen. Impressionant. A vore quan se guanyen les peces en lloc d’esperar a que les regalen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *