I Torneig Infantil Gavarda

El Club Escacs Alberic, no està només organitzant esdeveniments en el poble, i quan es presenta l’ocassió, col·labora en l’organització d’un torneig en Gavarda, el passat diumenge dia 14 de juny, es va disputar el I Torneig Infantil d’escacs en Gavarda amb una molt bona presència de jugadors, i això que es presentava un cap de setmana plagat de tornejos per tot arreu de la Comunitat Valenciana.

Els jòvens valors de la pedrera no han defraudat en el seu joc, han tingut sempre ganes de jugar (que en la seua edat, crec que és el més important) i han acceptat les decissions dels àrbrits amb molta tranquilitat, no tanta per part d’algun pare/mare, que la falta d’assistència a tornejos l’ha fet patir molt en veure les errades que ha fet el seu fill i la tensió la tenia pels núbols. Però el millor de tot, és que no arribat la sang al riu i tot ha anat amb deportivitat.

Els representants del club no vaen poder rematar la feina en l’última ronda, dos dels nostres valors de la pedrera jugaven contra els dos primers classificats en ixe moment, però la presió els va poder i no aconseguiren l’objectiu de guanyar el torneig, però segur que haurà sigut un bon entrenament per pròximes edicions.

Donar l’enhorabona al Campió del torneig, Andreu Benavent (Xàtiva) i al segon classificat Sergi Albuixech, també de Xàtiva (empatats en la classificació final) que va quedar com a Millor Sub 12. I com estic parlant dels millors classificats, el Millor Sub 10 va ser Xavier Buitrago, d’Alberic, que va quedar en tercer lloc de la general. Ara toca parlar de la classificació general i dir que el quart classificat va ser Saul Romero, de Paterna, que va ser el Millor Sub 8 del torneig. Una circumstància que no es produix molt sovint, els quatre primers classificats són els 4 millors de cada categoria. I només queda nombrar al Millor local, que va ser Blanca Guillem.

El torneig el podreu vore en la direcció de chess-results:

http://www.chess-results.com/tnr177820.aspx?lan=2

L’entrega de trofeus als millors classificats i medalles per a tots els jugadors, va ser a càrrec de l’alcalde de Gavarda i del President del Club Escacs Alberic, es poden vore les fotos en el següent enllaç:

https://plus.google.com/photos/115560915887815768413/albums/6160552031524513841

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>